Φλώρινα: Απατεώνας "πνευματιστής" πήρε από 38χρονη 95.000 ευρώ!

Δικογραφία για απάτη και εκβίαση σχηματίστηκε σε βάρος τριών ατόμων στη Φλώρινα μετά από καταγγελία 38χρονης ότι "μελλοντολόγος – πνευματιστής" κατάφερε να της αποσπάσει το ποσό των 95.000 ευρώ.


Σύμφωνα με την καταγγελία η 38χρονη εξαπατήθηκε από 33χρονο μέσω… τηλεφώνου και πείστηκε να δώσει τμηματικά σε συνεργούς του, δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 76 ετών το ποσό των 95.000 ευρώ! Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε τους τελευταίους δύο μήνες τη γυναίκα προκειμένου να της αποσπάσει και άλλα χρηματικά ποσά.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της ασφάλειας ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 33χρονου σε περιοχή της Φλώρινας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 61 τραπουλόχαρτα χαρτομαντείας, μία τράπουλα, δύο υπολογιστές και ένα εξωτερικός σκληρός δίσκος.






Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τι χαζή! Εγώ με τα μισά της τα έβρισκα όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως η χαζή είχε 95000 ευρωπουλα

      Διαγραφή
    2. Πάντως πρέπει να νιώθει πολύ κορόιδο! Ενώ κατάφερε να "σήκωσει" σχεδόν 100 χιλιάρικα εν μέσω capital controls, στο τέλος της τα έφαγαν ο Αλαντίν και η μάγισσα Φούρκα!!!

      Διαγραφή
  2. ...Το οποιον ...λεφτα υπαρχουν..ακομα στα στρωματα..απλα εμεις οι αλλοι δεν εχουμε.Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .