...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Φλώρινας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Σήμερα, (05-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνέλαβαν 31χρονο υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος, οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε έναντι χρηματικού αντιτίμου, προς το εσωτερικό της χώρας έναν 28χρονο υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα και ο οποίος διαπιστώθηκε να κατέχει πλαστό διαβατήριο.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης -2- μηνών και χρηματική ποινή -200- ευρώ, για παράβαση του νόμου περί Κ.Ο.Κ.

Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -1- διαβατήριο Αλβανικών Αρχών, -2- κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό -500- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .