...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Με επιτυχία το Σεμινάριο ΚΦΑ στο Αμύνταιο

Παρουσία 85 και πλέον εκπαιδευτικών από Φλώρινα και Πτολεμαΐδα διεξήχθη στο Αμύνταιο το σεμινάριο χειροσφαίρισης για καθηγητές Φυσικής Αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 85 από τον Νομό Φλώρινας και την περιοχή της Πτολεμαΐδας.

 Οι συμμετέχοντες γυμναστές έδειξαν αμείωτο ενδιαφέρον τόσο για τις θεωρητικές όσο και για τις πρακτικές εισηγήσεις του Χρήστου Κοτζαμανίδη, ομότιμου καθηγητή Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ., και του Θεόδωρου Τογανίδη, τεχνικού συμβούλου επιμόρφωσης της Ο.Χ.Ε.. Οργανωτής και συντονιστής του σεμιναρίου ήταν ο ομοσπονδιακός περιφερειακός προπονητής, Τέλης Καζαντζίδη. Η ομάδα επίδειξης στο πρακτικό μέρος ήταν μαθητές της Στ' 1 και Στ' 2 από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμύνταιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .