Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη είσοδο και παράβαση της δασικής νομοθεσίας

Χθες, (15-02-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) υπηκόους Αλβανίας, 59 και 65 χρόνων, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας  και παράνομη είσοδο στη χώρα.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή δασική περιοχή του Δήμου Πρεσπών Φλώρινας, κοντά στην Ελληνοαλβανική μεθόριο, τους προαναφερόμενους να υλοτομούν παράνομα σε δημόσια δασική έκταση.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες είχαν εισέλθει στο Ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση και είχαν προβεί στην κοπή ξυλείας περίπου 800 κιλών, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) τσεκούρια.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .