Συγχαρητήρια σε ΟΞΙΦ & ΑΟΦ από τον βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης συγχαίρει την αθλήτρια του Α.Ο.Φ Μαυρουδή Ραφαέλα για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας , που θα πραγματοποιηθεί στο Λάχτι της Φινλανδίας .

Η επιμονή και η προσπάθεια της συγκεκριμένης αθλήτριας μας κάνει υπερήφανους, η δε συμμετοχή της σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση αναδεικνύει την Φλώρινα σε εσωτερικό και διεθνές επίπεδο και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα νέα παιδιά που αγωνίζονται .
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Σύλλογο του Α.Ο.Φ , στην προπονητική ομάδα και στην οικογένεια. Επίσης ο κ. Βουλευτής συγχαίρει τους αθλητές του Ο.ΞΙ.Φ Μοσχοπούλου Ζωή και Γκώγκο Αλέξανδρο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων Ξιφασκίας στις κατηγορίες τους και την ομάδα Εφήβων του Ο.ΞΙ.Φ για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο ομαδικό Εφήβων.
Οι επιτυχίες των παιδιών , κυρίως όμως η συμμετοχή όλων των παιδιών σε επίσημους αγώνες μας γεμίζει περηφάνια και επιβραβεύει τις προσπάθειες τους αλλά και τον καθημερινό αγώνα γονέων και προπονητών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια