Ποιος πιστευετε οτι θα είναι ο/η αρχηγος του νεου Κεντροαριστερου φορεα;

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

«Σπάρτακος»: Καταδικάζουμε τη νέα– άνανδρη και άδικη- επίθεση ενάντια σε εργαζόμενους της ΔΕΗ επειδή “τόλμησαν” να κάνουν τη δουλειά τους Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν πλέον τα κρούσματα επιθέσεων ενάντια σε εργαζόμενους της ΔΕΗ, επειδή πράττουν το αυτονόητο, ήτοι τη δουλειά τους.
Δυστυχώς η νέα επίθεση, αυτή τη φορά κατά 2 υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ στη Ναύπακτο που πήγαν να ελέγξουν υπόθεση ρευματοκλοπής, έληξε με την διακομιδή του ενός στο νοσοκομείο. 


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΑΙΟ.
Κανένας υπάλληλος, σε κανέναν τομέα, σε καμία χώρα δεν αξίζει τέτοιου είδους συμπεριφορά και μεταχείριση. Ούτε ακόμα και στην περίπτωση που προσπαθήσουμε «να μπούμε στα παπούτσια» των δραστών για να εξετάσουμε ενδεχόμενες δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν. Οι δράστες μπορεί να είναι «θύματα» της κρίσης ή απλά μπαταχτσήδες.
Σε ΚΑΜΙΑ όμως περίπτωση δεν είναι δυνατόν να «αμύνονται» με τέτοιου είδους, άνανδρες και άδικες, επιθέσεις  δημιουργώντας εξιλαστήρια θύματα, που όχι απλά δεν φταίνε σε τίποτα αλλά που κάνουν τη δουλειά τους για να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Πρόκειται για τους ίδιους αυτούς υπαλλήλους που μόλις πριν από μερικές ημέρες έδιναν μάχη με τις καιρικές συνθήκες και τα απίστευτα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, προκειμένου να επανασυνδέσουν ρεύματα και να μην αφήσουν κανέναν καταναλωτή χωρίς το αγαθό της ενέργειας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει τη νέα επίθεση, συμπαρίσταται στους εργαζόμενους που λειτουργούν πάντα με άκρατο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία και ευελπιστεί ότι η δικαιοσύνη και οι κάθε είδους αρμόδιοι θα πράξουν τα αυτονόητα.

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά και δεν αξίζει κανένας εργαζόμενος τέτοια συμπεριφορά, μακάρι να είχατε την ίδια ευαισθησία και για τους συμβασιούχους που απασχολούνται σε εργολαβίες μέσα στη Δ.Ε.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .