ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, τα σχολεία της Α’ θμιας και β’ θμιας εκπαίδευσης σε όλη την
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 09-01-2017, λόγω του πολικού ψύχους και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Οι παιδικοί σταθμοί ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φανταστω δημο Αμυνταιου και μεθαυριο.
    Το μονο που διευκολυνει τις μετακινησεις ειναι ο ηλιος(αν βγει για κανα μισαωρο).Αλλα και παλι εχει τουλαχιστον -10 με αποτελεσμα ο παγος να διατηρηται
    Επισης τα ορεινα χωρια δεν μπορουν να ερθουν με ασφαλεια ποσο μαλλον τα λεωφορεια πρωι-πρωι...
    Θα ηθελα ο δημαρχος μαζι με άτομά του να κανουν μια βολτα στα γυρω ορεινα χωρια(κυριως αετο σκληθρο λεχοβο) το βραδυ και θα διαπειστωσει οτι με τζιπακι ειναι δυσκολα...φανταστειτε με λεωφορειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος Αμυνταίου θα μείνει με την μιζέρια του, ευτυχώς τον πρόλαβε ο κ. Καρυπίδης που έβαλε από νωρίς τα πράγματα στην θέση. Καλή Χρονιά σε όλους μας και στον δήμαρχο φυσικά.

      Διαγραφή
  3. Γονιός να φανταστώ που ανησυχεί για το καμάρι του; Τα λεωφορεία του νόμου μας είναι πιο ασφαλή και από τα τζιπάκια διότι όλα φοράνε χιονολαστιχα και λόγο βάρους πατάνε καλύτερα στον δρόμο. Όποτε όλα τα παιδάκια που διψάνε για μάθηση να μην αγχώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τα κλείσουν για όλη την εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παιδικοί σταθμοί κανονικά ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κολλητός του Δημάρχου να φανταστώ φίλε.πάρτε λοιπόν τα ασφαλή λεωφορεία του Δήμου σας και Κάντε βόλτες όλη τη βδομάδα με -18 .να περιμένετε όμως και στη στάση μέχρι να ρθουν.Έτσι για συμπαράσταση στους μαθητές...ντροπή πάντως όλοι οι δήμαρχοι έχουν προβεί σε ανακοινώσεις .Ο Δήμαρχος Αμυνταίου περιμένει μαλλον αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες....γι αυτό και σιωπά
    .σεϋχέλες το Αμύνταιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα να διαβάζεις πλην του Βοσκόπουλου που ανά λεπτό βγάζει δημοσιεύσεις μόνο όταν πάει τουαλέτα δεν μας λέει, κανένας άλλος δήμαρχος από την δυτική Μακεδονία δεν ανακοίνωσε γιατί αποφασίστηκε και βγήκε ανακοίνωση για όλη την περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη. Αλλα εσύ ντε και καλά θέλεις να σου το ξαναπεί και ο μούφας; Μάθε να κάνεις σωστή αντιπολίτευση

      Διαγραφή
    2. Αψογος φιλε!Με χιουμορ σωστο και απολυτα ευφυιες!Μαζι σου!

      Διαγραφή
  7. Παρακαλώ τον κ περιφερειάρχη να εκδώσει παρόμοια απόφαση και για τους δεητζιδες, κρίμα τα παιδια με τέτοιο καιρό στην δουλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μονοι που μπορουν να κινούνται ελεύθερα είναι οι ηλίθιοι σαν και του λόγου σου.

      Διαγραφή
    2. Εσείς κύριε/α τι επαγγέλεστε? Για να συγκρίνουμε τις συνθήκες εργασίας.

      Διαγραφή
    3. Σε πήρανε χαμπάρι. Και στο προχθεσινό δημοσίευμα για τις συνθήκες εργασίας στη ΔΕΗ έγραφες τα ίδια.
      Πολλή εμπάθεια πάντως. Ή δεν μπήκες μονιμος και ζηλεύεις ή βρήκες κανα δεητζίδικο άρβυλο κατω από το κρεβάτι σου...

      Διαγραφή
  8. υπάρχουν λεωφορεία που δεν λειτουργούν τα καλοριφέρ τους με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εχει οσο κρυο εχει και εκτος αυτού!αρα ας κοιτάξουν πρωτα να διατηρήσουν τα λεωφορεία του Δήμου σε καλή κατάσταση και τότε να πουμε εμεις οι γονείς οτι μπορούν τα παιδιά μας να πανε με ασφάλεια στο σχολείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρωτα απο ολα ας σταματησει ο ιδιος ο δημαρχος ή κολλητοι του να μιλανε γιατι σιγουρα θα τον υποστηριξουν.Οσο για τα λεωφορεια ας ερθει ο δημαρχος απο τις 6:30-7παρα στην σταση(λεχοβου να κατσει να περιμενει τα παγωμενα (εσωτερικα και εξωτερικα) λεωφορεια.
    2ον.Την ημερα (μετα τις 11 μεχρι τις 3 που ισως να εχει ηλιο)ναι τοτε υπαρχουν πιθανοτητες για μισοασφαλη μετακινησεις.
    3ον.Για την ωρα μην κατηγορουμε τον δηματχο τοσο γιατι για να ειναι κλειστα αυτο σημαινει οτι συμφωνησε με την αποφαση , μπορει να ειχε σκοπο να τα κλεισει και μπορει ο δημαρχος να σκεφτει λογικα και να ειναι κλειστα μεχρι η θερμικρασια να φτασει -4 το πρωι στις 7.
    Τελος σκεφτειτε και τα εξοδα του δημου για την θερμανση των σχολειων που εχουν κρυωσει(μετα απο 15 μερες αδρανειας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον ανώνυμο των 3.45. Κάνεις λάθος φίλε και ο Δήμαρχος Κοζάνης έχει ανακοινώσει για Δευτέρα και Τρίτη. Μάθε λοιπόν εσύ να υπερασπίζεσαι με άλλον τρόπο τον Δήμαρχο και άφησε τις επιθέσεις πίσω από την ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρεπει να παραμεινουν κλειστα εως και την τριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΣΩ SKYPE.. XD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .