Κλειστά και την Παρασκευή (13/01) τα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου



Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αμυνταίου, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω  δυσμενών καιρικών συνθηκών.

                                                                            Γραφείο Δημάρχου


Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Να μην κουραζουμε τους δασκαλους....για τα φροντιστηρια δεν υπαρχουν δυσμενεις συνθηκες....παει η χρονια φετος ουτε ενας μηνας μαθημα εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα πεθανουμε κιολας για να παμε σχολειο

      Διαγραφή
    2. Οι καθηγητες και που πανε σιγα το μαθημα που κανουν....σιγα τη κουραση ΔΥΣΤΥΧΩΣ

      Διαγραφή
    3. Οι καθηγητες και που πανε σιγα το μαθημα που κανουν....σιγα τη κουραση ΔΥΣΤΥΧΩΣ

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΟΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Ή ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι να ναι η διακοπη μαθηματων εγινε για την ασφαλεια μαθητων απο χωρια αλλα και μεσα στο αμυνταιο εφοσον και με χιονολαστιχα γλιστραει το αυτοκινητο .....καλα εκανε και τα κλεισε δεν ημαστε πιγκουινι να βγαινουμε στους-20 ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .