Η παρουσίαση του βιβλίου "Ελληνικός Αντιμακεδονικός Αγώνας Β΄" του Δημ. Λιθοξόου στη Μελίτη (video)

Σε συνέχεια των δράσεων του «Ουράνιου Τόξου» μετά το πέρας  του
τριήμερου επιστημονικού συνεδρίου, χθες Κυριακή 19 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Μελίτης, η παρουσίαση του βιβλίου "Ελληνικός  ΑντιμακεδονικόςΑγώνας Β΄" του Δημ. Λιθοξόου.



Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ), ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΙΤΙΩΤΩΝ...... ΕΓΩ ΩΣ ΜΕΛΙΤΙΩΤΗΣ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ - ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ) ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΙΤΙΩΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΧΟΡΕΨΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΞΕΝΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ 1.30....

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Το μιλιοναρτσε

      Διαγραφή
    2. Να μας φέρουν πνευματικα δικαιώματα από ολα οσα ακουστηκαν στην Μελίτη για να δειτε οτι όλα έχουν γραφτεί την τελευταια 5-10ετία. Τόση παράδοση πια.

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕΛΙΤΗΣ?????

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .