ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ ΙΜ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, είναι από σήμερα, Τρίτη 26 Μαϊου 2015, ο νέος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
Να αναφερθεί
πως ο νέος Μητροπολίτης κ. Ιουστίνος, είχε από την πρώτη στιγμή την στήριξη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Το σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέλεξε τον Αρχιμανδρίτη Ιουστίνο Μπαρδάκα με 53 ψήφους.
Η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου την Δευτέρα 1 Ιουνίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για το Τριπρόσωπο των υποψηφίων για την Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1) Αρχιμ. Ιουστίνος Μπαρδάκας: 53
2) Αρχιμ. Στέφανος Τόλιος: 37

3) Αρχιμ. Γρηγόριος Κωνσταντίνου: 22

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Όπα ρε φίλε! 112 τους έβγαλες εσύ τους συνοδικούς που ψυφίζουν;;;!!! Με κάτι ραμολιμέντα 200χρονών που δυστυχώς για την Εκκλησία, ακόμα κάθονται στους θρόνους τους για να τρώνε και να πίνουν αυτοί και τα ανήψια τους, ούτε 82 δεν είναι! Πού τους βρήκες τους 37 στον Τόλιο και τους 22 στον Κωνσταντίνου;;;!!! Είπαμε να γράφει ο καθένας ό,τι του καπνίσει, αλλά όχι και ανακρίβειες Με συγχωρείς...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .