Με μισή αντιπολίτευση το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (video)




Με τέσσερις συμβούλους από την παράταξη Θεοδωρίδη, έγινε το χθεσινό το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…

Δείτε αποσπάσματα:

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΨΕΙ Ο κ. ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ΄¨

      Διαγραφή
    2. Τουλαχιστον ελαξε την γραμματοσειρα....

      Διαγραφή
  2. Με μισή αντιπολίτευση γίνετα συμβούλιο. Με απούσα ολόκληρη την συμπολίτευση γίνεται; Δεν είχες και τότε μετά τις εκλογές όταν ήταν απούσα ολόκληρη η συμπολίτευσητο τι ίδίο ενδιαφέρον να το αναδείξεις... ΓΙΑΤΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΕΧΟΒΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΛΙΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΛΕΧΟΒΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν στο Διστομο ψηφιζουν Χρυση Αυγη στο Λεχοβο αποφασιζει το τοπικο συμβουλιο να τιμησει τον Γερμανο προξενο...Σιγουρα...μας ψεκαζουν...με δυνατο φαρμακο...Δεν εχω αλλη εξηγηση εγω...Απορω γιατι οι Εβραιοι αμελουν στην αγιοποιηση του Χιτλερ...ΦΟΥΧΤΕΛ που μας χρειαζεται ...μπας και συνελθουμε...ΑΘΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μοναδική φορά που έγραψες κάτι με σώας τας φρένας! Πάντως πίσω από αυτή τη κίνηση κάποιος πάει να οφελειθεί και να τακτοποιηθεί. Αυτός, η κυρά του etc...

      Διαγραφή
    2. Με τα νερά συμπολίτες μου έχουμε θέμα.Δεν υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία. Αυτοί που πληρώνουν είναι x και αυτοί που δεν πληρώνουν , οι γνωστοί άγνωστοί, x στη νιοστή. Η δικαιοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.

      Διαγραφή
    3. Κοιτα να δεις Ρακοπουλε , ασε τα δηθεν πατριωτικα και καταλαβε οτι ζουμε στο 2014 και μονο καλο δε μας κανει το να κλεινουμε πορτες γυρω μας. Αλλα θα μου πεις εσυ που να τα μαθεις αυτα τα περι πρακτικης πολιτικης σκεψης οταν ο ιδιος πιστευεις οτι η πολιτικη ειναι οι λασπολογιες , η ξενοφοβια και ο Θεοδωριδης στη θεση ισοβιου δημαρχου Αμυνταιου για να κοβετε και να ραβετε εσεις οι ορκισμενοι οπαδοι του οπως εχεις αναφερει στο προσφατο παρελθον. Και πες μου σε παρακαλω και κατι τελευταιο: ποσο πρωτοποριακο και κοντα στην ιδεα της συγχρονης δημοκρατιας ειναι η ακριτη προσηλωση στις "ιδεες" ενος ανθρωπου ,ποσο μαλλον οταν αυτες μπορει να επηρεασουν τις ζωες μας;

      Διαγραφή
  6. Μήπως ήτα πλήρης η συμπολίτευση;Μην ξεχνάμε όμως το συμβούλιο έγινε την ώρα που είχει περιφερειακό συμβούλιο με κύριο θέμα το επόμενο ΕΣΠΑ δυτικής Μακεδονίας και κάποιοι που ενδιαφέρονται για τα επόμενα έργα του δήμου,πήγαν να δούνε τι θα προοθηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περιμένουν να γίνουν...κυβέρνηση στις 1 Αυγούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .