ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΣΤΕΛΙΟΥ



Δυστυχώς, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ.

Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι γνωστοί στον πρόεδρο της ομάδας εδω και μήνες και πλέον και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Όσο δε για τον υπόλοιπο κόσμο της ΘΥΕΛΛΑΣ θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι στα 2 χρόνια που ήμουν στο σύλλογο, τον υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις και μοναδικό γνώμονα σε όλες μου τις αποφάσεις είχα το συμφέρον της ομάδας και την ικανοποίηση των στόχων που μου είχαν αναθέσει!Αισθάνομαι πραγματικά πολύ περήφανος που οδήγησα την ομάδα σε 2 πρωταθλήματα, ένα 1 κύπελλο και την άνοδο στη Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου!!!
Δυστυχώς όμως, δεν έχω πλέον την απαραίτητη διάθεση και ενέργεια που απαιτείται για έναν προπονητή, προκειμένου να σχεδιάσει, να δουλέψει και να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του για νέους στόχους στη ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να πετύχουμε το όνειρο, τους διοικούντες για την τιμή που μου κάνανε, αναθέτοντας μου το τιμόνι της ΘΥΕΛΛΑΣ και τον πρόεδρο κ.Ηλιάδη για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου έδειξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή συνέχεια και εις ανώτερα!!!



ΜΕ ΤΙΜΗ
ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΧΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτος στο χωριο αλλα στην πολη ούτε απεξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτος και με διαφορα. Για την πολη δεν ξερω. Μαλλον ξερω. Ειδα τα παιχνιδια κυπελου και τα μπαραζ. Αητητος και εκει και η θυελα γ εθνικη.

      Διαγραφή
  3. ΗΡΘΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ! ΣΤΕΛΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΛΛΙΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ.ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΕΣΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΜΕ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρεπει να ξερεις φιλε Στελλιο οτι τον καλο και τον αξιο τον ζηλευουν ολοι και παντα με μαθηματικη ακριβεια πεφτουν πανω του να τον φανε.αστους λοιπον να κανουν τα δικα τους που θα τους οδηγησουν δυστυχως στην καταστροφη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΚΙΑΟΥΡΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπου και να πήγες έκανες καταπληκτική δουλειά και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι.Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Χαρά στην ομάδα που θα σε αποκτήσει.Σε ευχαριστούμε και στο επανιδείν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Νταμπίζας άφησε το στίγμα του παρακαταθήκη σε όλα τα επίπεδα.Οργάνωση και λειτουργία,νοοτροπία,εικόνα ομάδας στο γήπεδο και φυσικά αγωνιστικές επιτυχίες.Θυμάμαι που τα συζητούσαμε πριν 2 χρόνια και μου έλεγε πως θα τα φτιάξει όλα.Τα έφτιαξε!!!Αλλίμονο στους μικροπρεπείς,τους κοντόφθαλμους και τους αχάριστους που του χαλάσανε τη διάθεση.Η ιστορία γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι κάποιοι άνδρες που είναι σύννεφα με παντελόνια, όπως λέει η Κική Δημουλά. Δεν σέβονται, δεν ανέχονται κάποιοι άλλοι να προχωρούν, ενώ αυτοί είναι κολλημένοι με τη μοναχική βάρκα της αλαζονείας στη λάσπη της μετριότητας.
    Στέλιο KEEP WALKING...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΩΨΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .