Οι γυναίκες του Αμυνταίου … ξέρουν να δημιουργούν!!! (φωτογραφίες -video)



Για τέταρτή συνεχόμενη χρονιά, οι γυναίκες του Αμυνταίου απέδειξαν  ότι έχουν μεράκι και κυρίως ξέρουν να δημιουργούν …


Χθες Παρασκευή,  το Αμύνταιο τίμησε την ημέρα της γυναίκας,με την εικαστική έκθεση «Οι γυναίκες δημιουργούν».

Συνέβαλαν πολλοί για την πραγματοποίηση της έκθεσης καθώς είναι μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου, της Τοπικής Κοινότητας Αμυνταίου, της ΔΗ.Κ.Ε.Α,
και  κυρίως οι ίδιες οι γυναίκες, που με πολύ φαντασία, μεράκι και θετική ενέργεια δημιούργησαν  πανέμορφα αντικείμενα, ταξιδεύοντας μας σε έναν ονειρεμένο χώρο και  μετατρέποντας το παλιό Δημοτικό σε γκαλερί….

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Μπράβο τους!
    Πολλά συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε παλι το βγαλατε το μεροκαματο. Μαυρα φυσικα και χωρις αποδειξη. Εμεις οι μαγαζατορες ας χτυπαμε μυγες ας πληρωνουμε τεβε ενοικειο κλπ και εσεις χωρις τιποτα απο αυτα να βγαζετε καθαρο κερδος αφορολογητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Αν είναι τόσο καλές , τότε από τη μια αξίζει να τις επισκεφθούμε και από την άλλη ευκαιρία και για σένα ρε καρναβάλι να κλείσεις μια συμφωνία με αυτές μπας και βάλεις τίποτα της προκοπής στο μαγαζί σου, αντί να κακολογεις μοιρολατρικά την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια τους.
      Χαχαχα νούμερο ε νούμερο

      Διαγραφή
  3. Τα παιδακια τα μικρα τι ειπαν και πως πηραν μερος;;;; Ειναι στον συλλογο γυναικων;;;; Η ειναι κραχτες;;; Χι χι χι καθε χρονο τα ιδια παιδακια στο βιντεο ρε ανεμοζαλη. Δειξε και τα καινουργια παιδια που πηραν μερος και εφτιαξαν πραγματα,οχι τα ιδια περσινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ?ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΡΟΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΟΖΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ....

      Διαγραφή
  4. Μπράβο στις γυναικες όλου του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ που πηραν μερος και παρουσιασαν τα υπεροχα εργα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα ρε βικυ,,,,λες και θιξανε εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά ρε Ελένη,Μαρία,Κατερίνα κτλ.Εσύ που ξέρεις και ονοματίζεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ονοματιζω γιατι κατι παραπανω ξερω!!! Και φυσικα επεσα μεσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ορκίζεσε έξυπνη εσύ! οχιά μείνε εκεί που είσαι λοιπόν στον πάτο εκεί που δεν έχει πιο κάτω θα μιλήσεις κιόλας. Κατερινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερινα;;;;; Χαχαχα ας γελασω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο, επιπεδο......
    το μαζευετε λίγο, να μη σας το πατησουν;;;;;
    βρε γλυκιες μου, οι καλλιτέχνες ειναι υπερανω..δε βρίζονται.
    τα χαλασατε όλα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μραβο στην κυρια Μαιρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν εκθέσαμε για να φάμε το μεροκάματο κανενός, τα λόγια και τη συμπεριφορά σας να ελέγξετε και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε οι ίδιες που μπαίνουμε στα καταστήματα σας και ψωνίζουμε.Και ως επιχειρηματίες εσείς αντί να κατακρίνετε θα έπρεπε να επικροτείτε τέτοιες ενέργειες εφόσον δεν υπάρχουν για τις γυναίκες πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες στο τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκθεσατε,πουλησατε αλλα ολα μαυρα χωρις αποδειξη. Τι να επικροτησουμε;;; Την δικη μας φορολογηση για το δικο σας καλο;;;εμεις πληρωνουμε τεβε φπα κλπ εσεις;;;; μονο λογια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν και το σκεφτηκα να μην σας απαντησω το κανω για τελευταια φορα.Το σιγουρο ειναι οτι δεν φορολογηστε εξαιτιας μου η εξαιτιας οποιουδηποτε αλλου, τους λογους που φορολογηστε και τα υπερογκα ποσα τεβε που πληρωνετε ελπιζω να τα ξερετε και λυπαμαι γι αυτο, γιατι δεν ειστε και η μονη.Οσο για τα 50 ευρω που εβγαλα για μενα δεν εχουν αξια (αν για σας εχουν σας τα δινω χωρις δευτερη σκεψη) παρα τα 2 μπραβο που ακουσα. Μην επικροτείτε εσείς ενέργειες, αυτο το κανουν μονο αυτοι που το αισθανονται. Αααα! και χρονια πολλα για τη γιορτη της γυναικας.
    Οι γυναικες γιορταζουν και δημιουργούν!
    Και του χρόνου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .