Συνέντευξη Παπαχρήστου, για το έργο της Τηλεθέρμανσης και για την αγωγή Οκλαλιώτη ( video)



Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μας  παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ  κ. Νίκος Παπαχρήστου
Ο κ. Παπαχρήστου μας  μίλησε για την ολοκλήρωση του έργου της τηλεθέρμανσης, για την δίκη
με τον κ. Οκλαλιώτη και την αναβολή της υπόθεσης και για πολλά άλλα……
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

29 Σχόλια

  1. Που ειστε γατουλες Ψευτοθοδωροι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Νικο
    Την διαφανεια θελουμε και οχι τις αλατιερες τους ψευτες και αχρειους
    που αντι να θελουν το καλο του τοπου θελουν να τον εξαφανισουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
    ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μασ ΈΧΕΙΣ ζαλίσει ανώτατε αποστρατε στρατοδικη. Άντε σπίτι σου. Πεσ μασ πόσα χρήματα ΠΑΊΡΝΕΙΣ κάθε μήνα και ποια τα τυχερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον να τα πειτε ολα να μην μεινει καμια σκια γυρω απο αυτο το θεμα πρεπει οι δημοτες να μαθουν τι συβαινει ολα αυτα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προσωπικα δεν ειμαι με κανεναν απο τους δυο υποψηφιους,αλλα αν οντως ειναι αληθεια ολα αυτα ο κυριος θεοδωριδης δεν επρεπε να κατεβει στις εκλογες,πρωτα να τελειωνε η υποθεση και μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή ότι μας έλεγε τόσο καιρό ο Θεοδωριδης για πολιτικές διώξεις και για πολιτικα φαντάσματα που τον κηνυγανε ήταν όλα κουραφεξαλα . Αραγε τι προσπαθεί να κρύψει μονο αυτός. Το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισμα Θεοδωριδη γιατί δεν ήξερα τον άλλο. Τις τελευταίες ημέρες ακούμε διάφορα σχετικά με οφειλόμενα λεφτα , δικαστήρια και δεν ξέρω τι να πω . Απογοητεύτηκα. από την αντιμετώπιση του θέματος από τον Θεοδωριδη μου δείχνει ένα άνθρωπο που κατι θέλει να κρύψει κατι θέλει να αποφύγει . Νομίζω ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι του βρίσκονται σε κατάσταση απογοήτευσης και αηδίες κατι πρ επει να κάνει για να βελτίωση την θέση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπορεσα να παρακολουθησω 3λεπτά και 25 δευτερα.Με χίλια ζόρια καταλάβαινα τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε ο κύριος,μα πραγματικά αυτός ήταν αξιωματικός?μα ούτε να μιλήσει μπορεί,άσε την υπέροχη προφορά του,σα να γύρισε μόλις από τον Καναδά.Τα ίδια και τα ίδια.Φαντάζομαι οτι το κέντρο προπαγάνδας "Παπαχρήστου-μπλόγκ anapodoi" θα επαναφέρει το θέμα κάθε 4 μέρες μετά το φαγητό.Επί της ουσίας όμως ,για όλο αυτό τον "αγώνα" για την ένταξη υπάρχει αντίστοιχη αλληλογραφία ή απλά ήταν προφορικός μεταξύ φουά γκρά και τυραμισού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Γιατί δεν βγαίνει ο Θεοδωρίδης στα ΜΜΕ να μας πεί για τα 180.000 ;
      Το μόνο που έλεγε ως τώρα ήταν ψέματα ότι τάχα δεν είχε ζητήσει αυτός την αναβολή και όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα το γύρισε το ποίημα και τάχα του έφταιγε μετά ο δικηγόρος.
      Για την ταμπακιέρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

      Διαγραφή
    2. Ας αρχίσουν οι χοροί και τα κλαρίνα

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    4. Ας βγεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο κ. Θεοδωρίδης να απαντήσει για τις μη σύννομες πράξεις να κλείσει τα στόματα όλων μας. Τολμάει;

      Διαγραφή
  10. παπαχρηστου βγαλτα ολα στην φορα φτανει πια η διαφθορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανένα από τα ΜΟΥΦΑΚΙΑ που γράφουν Ρακοπουλοι Αποστοληδες κλ δεν ασχολούνται με την ουσία . Τα πήρε η δεν τα πήρε ο ΜΟΥΦΑΣ ? και αν δεν τα πήρε γιατί αυτή η προσπάθεια να μπερδέψει τον κόσμο ? τι προσπαθεί να κρύψει ?αρα ΜΟΥΦΑΚΙΑ αντί να γράφετε βλακείες βοηθηστε τον να πάρει απόφαση σωστή και αυτή είναι αν έχει ίχνος ΕΥΘΥΞΙΑΣ να κάτσει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλά μας δουλευεις ρε παπαχρήστου τώρα λές τα λεφτά τα πείρε ο οκλαλιώτης. εσύ δεν είσαι που έλεγες θα τα βγάλω όλα στην δημοσιότητα και οτι έχεις πολλα για την γούνα του? βγάλε κάτι και μετά μήλα μην λές πολλά και δεν κάνεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέει ότι ο φάκελος είναι κλειστός. Μπορεί να έκλεισε με χίλιους δύο τρόπους (να αναγκάστηκε να υπογράψει ο Οκλαλιότης, να έχει ψεύτικες αποδείξεις, να να να να...)

      Διαγραφή
    2. Ο Παπαχρήστου λέει ότι τα λεφτά λείπουν από την ΔΕΤΕΠΑ, αφού υπάρχουν οι αποδείξεις. Άρα πληρώθηκε ο Οκλαλιώτης. Ο κ.Οκλαλιώτης λέει ότι δεν τα πήρε.Βγάλτε συμπεράσματα εσείς. Κάτι για πλαστογραφίες ακούω. κ. Εισαγγελέα ακούς;

      Διαγραφή
  14. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ???Η ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο μουσικό γυμνάσιο τα παιδία δεν έχουν να φάνε σχολείο θα κάνετε ουστ ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε μακάρι να βγείτε και να κάνατε τηλεθερμάνση στα χωρία αν όμως δεν τα κάνατε?? μετά τη θα λέτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολος ο νόμος Φλώρινας και Κοζάνης ασχολούνται με τα κατορθώματα του ΜΟΥΦΑ και αυτός χωρίς ίχνος ντροπής γυρίζει στις καφετέριες και μαζεύει ψηφαλακια . Ο άνθρωπος δεν έχει αξιοπρέπεια . Λέτε να θέλει να σώσει το ΑΜυνταιο η τα ................χιλιαρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τη την τελευταία δεκαετία που παρακολουθώ τα τοπικά πολιτικά έβλεπα στα δημοτικά συμβούλια ενα πολυ χαμηλό επίπεδο με κραυγές έντονες αντιπαραθεσεις μεταξύ Λιαση Θεοδωριδη με αγριοφοναρες από Τζηγα και αποστολή . Αποτέλεσμα αυτών ήταν να μην πατάει ψυχή . Αλλά και στον τύπο γράφαμε κάποιοι Ρακοπουλοι ανώνυμα βλέπε βουκινο . Τον τύπο που έδωσε την συνέντευξη τον παρακολουθώ και βλέπω κατι διαφορετικό προσπαθεί να εφαρμόσει μια άλλη κουλτούρα χωρίς βρισιές , φωνές και αυτό σε κάποιους δεν αρέσει. Γιατί το να βγεις και να δώσεις συνέντευξη για ενα θέμα που αφορά έντονα τον κόσμο για ενα θέμα που καίει πολυ θέλει κότσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ακουστε δηλωσεις στελεχων του κυριου θεοθωριδη ειμαστε περιπου 3.000 ψηφους μπροστα,το ταδε το χωριο 80%τους εχουμε, το ταδε χωριο70% τους εχουμε, η το εχουμε! και παει λεγοντας και για τα υπολοιπα,τι μας εχετε ρε προβατα ειμαστε ιθαγενεις?εεεεεεε στην ελλαδα ειναι η εκλογες οχι καπου αλλου κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όπως τον είπες,ο "τύπος"!Είναι τύπος,δεν είναι εύκολο μετά τόσα χρόνια στον στρατό,μεταξύ ομοιόβαθμων να κριθείς "μη ευδίκιμος"!Παπαχρήστου,έρχετε η ώρα της κρίσης,τότε θα τα δούμε τα γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παπαχρηστου πρέπει να σε φοβούνται πολυ . Πρώτη φορά βρήκαν κάποιον να τους τα λέει χύμα και καταφατσα . Θα. Κάνουν τα πάντα για να λυγισεις και να τα παραιτήσεις . Τον τελευταίο καιρό ψήφιζαν Θεοδωριδη . Ελεγες ότι θα λες την αλήθεια καντο και μην φοβάσαι έχεις κερδίσει με τον τροπο σου αρκετούς. Θα χρησιμοποιήσουν και αν ηθικές μεθόδους σε σένα και στο περιβάλλον σου . Είναι ευθυνοφοβοι μην τους υπολογίζεις . Λόγω της συμπεριφορά σου κάποιοι ποιο αξιοπρεπείς αποφάσισαν να μην ασχοληθούν μαζι τους . Και είναι πολλοί. Ψάχνουν να βρουν ειδικά στο ΑΜυνταιο υποψήφιους δεν μπορούν κατεβάζουν ότι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .