Η Μαρία Βογιατζή υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου (video)



Η υποψήφια Δήμαρχος με την παράταξη του ΚΚΕ, Μαρία Βογιατζή, μίλησε στην κάμερα των ΑΝΑΠΟΔΩΝ, για τους λόγους
που την οδήγησαν στην υποψηφιότητα της και   τις φιλοδοξίες της για τον Δήμο Αμυνταίου…
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

51 Σχόλια

  1. κριμα νεο κοριτσι κουμουνηστρια... ιστορια κοριτσι μου διαβασε ιστορια... κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κοριτσι μου...Επιτέλους μια νέα φωνή

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

      Διαγραφή
    4. κομμουνιστρια κυριε......

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ?

      Διαγραφή
    6. ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.......
      ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ

      Διαγραφή
  2. Που ζει ακομη αυτη ρε? Στη δεκαετια του 80???
    Το εργοστασιο στη ρωσσια εκλεισε η αντιπροσωπια στην ελλαδα ανοιχτη που λεει και ο λαζοπουλος!!!
    Θα κανουμε το δημο μας βορεια κορεα!!!
    Κιμ γιογκ ουν ιδου η αντιπροσωπος σου στο αμυνταιο!!!!
    Το κομμα που χτυπιεται και οδηρεται για τα δεινα της δικτακτοριας των συνταγματαρχων εναντιον του,προσφεραι τη χειροτερη δικτακτορια στο μισο πλανητη!!!!
    Και τωρα ζητα την ψηφο μας!!!
    Χαχαχαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γελάς ρε χαχα. Είδαμε και το και τους δικούς σου πως μας καταλήστεψαν. Αρχιλήσταρχοι ε, Αρχιλήσταρχοι.

      Διαγραφή
    2. Μαθε οτι η τηλεθερμανση που εσυ απολαμβανεις σημερα στο Αμυνταιο στη Ρωσια υπαρχει εδω και 50 χρονια και πανε να ρωτησεις τους Ρωσους ποτε περνουσαν καλυτερα τωρα η τοτε.....
      ειδαμε και τα χαλια της ελευθερης οικονομιας και τους πατριωτες του καπιταλισμου .
      Συγχαρητηρια στην κοπελα και μπραβο της.

      Διαγραφή
    3. Τί κρίμα να έχει η ψήφος μου την ίδια ισχύ με τη δική σου ρε 2:46

      Διαγραφή
    4. Χρυση αυγη ρε. Ουτε το κκε σας ηταν τοσα χρονια εκτος κλοπων. Γι αυτο σε καθε δημοσια υπηρεσια αρχης γεννομενης απ της μακαριτησας της ερτ, υπηρχε παντα τουλαχιστον ενα κουμουνι. Τοσα χρονια δεν ξερατε τις κλοπες και ξαφνικα τις μαθαμε τα τελευταια 5 χρονια?

      Διαγραφή
  3. Μαρία εσύ είσαι ο λόγος που θα ψηφίσω ΚΚΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ...

    http://data3.whicdn.com/images/68698222/large.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο που ειναι η Κυρια Βογιατζή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στην κοπελιά,το ήθος,η αγωνιστικότητα,η ειλικρίνεια είναι φανερή στα λόγια και στο πρόσωπο της.
    Αν και δεν σε ξέρω προσωπικά είσαι ο λόγος που θα ψηφίσω το κόμμα που υποστηρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα καλα και ολα ωραια κοριτσι μου. Εισαι ενας νεος ανθρωπος που εχει πολιτικες ανησυχιες οι οποιες και τυχαινει να βρισκουν ως διεξοδο τον κομμουνισμο. Δε σχολιαζω τις ιδεολογικες σου προτιμησεις αλλα εξηγησε μου πως να σε εμπιστευτω οταν στην ερωτηση για το οραμα που εχεις για την περιοχη απαντας πως βλεπεις το Δημο Αμυνταιου ως "εφαλτηριο αγωνα";;; Ωραιο οραμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι υποψηφιοι της Λαικης Συσπειρωσεις δεν ζητουν ψηφους ουτε για να εξυπηρετησουν συμφερωντα μεγαλοεργολαβων, ουτε για να βολευτουν. Αγωνιζονται για τις αναγκες τους, για την λυση των κοινων λαικων προβληματων που αντιμετωπιζουν ολοι οι εργαζομενοι, οι ανεργοι, οι μικρομεσσαιοι αγροτες, η νεα γενια... Η ψηφος στη Λαικη Συσπειρωση, θα ειναι «ψηφος τιμωριας» αυτης της αντιλαικης πολιτικης και θα δυναμωσει τη αντισταση! ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιδια κασετα εδω και αιωνες. Τιμωρία, κατω ο δικομματισμος, οχι στα πρασινα αλογα και τις π.... μπλε. Ξυπνηστε ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι!!!!

      Διαγραφή
    2. Η ίδια κασέτα. Σας σιχάθηκα...Και εσάς και την απλυσιά σας

      Διαγραφή
    3. Tην ιδια βιντεοκασετα βλεπουμε εδω κ χρονια, βλεποντας τις ζωες μας. Οι π.... μπλε, τοσες δεκαετιες κανουν καλα τη δουλεια τους κ παλι πρασσειν αλογα ψηφιζουμε. Ας δοκιμασουμε κ μια "αλλη κασετα" η οποια στην πραξη, υποστηριζει τα οσα λεει. Τι θελετε, υπερπαραγωγες με ψευτικα "θα"? Ρουσφετια, εξαγορα? Τι θελετε για να σας πεισει η "κασετα"? Γιατι μαλλον αυτα πειθουν.

      Διαγραφή
    4. Εσεις ανωθεν, βιντεοκλαμπ ειχατε??πολυ κασετα αναφερετε!!επιχειρηματολογια κυριοι...αν δεν σας αρεσει μην την ψηφιζετε. Αντ' αυτου αναζητηστε λιγο την προσωπικη σας ευθυνη στην κατασταση του τοπου σας, παραμενετε μια μικροαστικη επαρχιακη κοινωνια με καταλοιπα δικομματισμου και υφερποντα φασισμου, καθοδηγουμενη απο φαλλικα προτυπα! Ευγε στη νεαρα Κυρια που αποφασισε να σας δωσει σημασια.

      Διαγραφή
  9. αρε μαρια. ΚΚΕ ρε μαρια; κριμα αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΗΚΛΕΥΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. μαθε ελληνικα βρε περιεργε που σχολιαζεις κιολας

      Διαγραφή
    3. 3 52 πως χαρακτηριζεις τον αλλον κλεφτη χωρις να εχεις ιδεα ποιος ειναι η τι πιστευει η τι ψηφιζει η η η η μονο ενας Θεος ξερει. Αστειος απλα

      Διαγραφή
  10. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι αξιόλογοι άνθρωποι, να αναλαμβάνουν δράση και να μας δίνουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο...
    Σε μια περίοδο που η εκμετάλλευση των εργοδοτών δεν έχει προηγούμενο και που η νεολαία, αν είναι τυχερή και δεν εντάσσεται στο τεράστιο ποσοστό ανεργίας, είναι εκείνη που τη βιώνει στο μεγαλύτερο βαθμό παρόλα αυτά η μόνη στάση που κρατάει είναι το facebook, ο καφές, η μόδα και το clubbing..
    Τα συγχαρητήρια μου στην κοπέλα και στην οικογένεια που την ανέθρεψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μπαμπας ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ περιφερειακος συμβουλος αρχηγος της παραταξης του ΚΚΕ στο περ. συμβουλιο, η κορη ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ υποψ. δημαρχος Αμυνταιου με το ΚΚΕ.Η μαμα που ειναι υποψηφια;;για τον γιο δεν ρωταω γιατι ειναι φανταρος.Πολυ δημοκρατια σ αυτο το ΚΚΕ βρε παιδι μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?

      Διαγραφή
    2. γεια σου ρε ρουφιάνε του κερατά!
      καλά κάνουν όλοι ρε! μήπως ηθελες να αράζουν στον καναπέ τους σαν και του λόγου σου;γιδι

      Διαγραφή
  12. Η κοπελιά ξέχασε ότι έχουμε δημοτικές εκλογές... Για δήμαρχο ψηφίζουμε, όχι για πρωθυπουργό! Τι σχέση έχει αυτό με την σημερινή κατάστασ\η? Μπαχαλάκηδες αα μπαχαλάκηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε αρχημπαχαλακη εσυ ψηφιζε τα ιδια λαμογια παλι εμεις θελουμε αλαγη με νεους ανθρωπους μπιχλιμπιδι ε μπιχλιμπιδι!!

      Διαγραφή
  13. Οτάν οι αντιπρόσωποι της λαϊκής συσπείρωσης θα εργάζονται για τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών που το κομμα λέει πως δεν θέλει στην Ελλάδα τοτε δεν έχουν ουτε πολιτικη υπάρξη ουτε μπορούν να οραματιζονται τα ιδανικά τους. Σαν νέα κοπελα κερδισες εντυπώσεις σαν πολιτικος μηδενισες τα πιστεύω σου οποτε δεν εχεις λόγους να σε εμπιστευτεί κανεις. Ο αγωγός φυσικου αεριου είναι αντιλαικος και πολυεθνικών συμφερόντων άλλα κανά δυο χιλιαρικακια δίνει στην τσεπουλα. Εκτός και αν πάνε στο κομμα. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω θα δωσω ψηφο τιμωριας στη χρυση αυγη... πειραζη? ναι σας πειραζει αλλα αν δωσω ψηφο τιμωριας στο κκε ειμαι κυριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πειράζει που γράφεις ρήμα με -η. Κατα τα αλλα ψήφισε και λεβέντη, τι μας το λες;

      Διαγραφή
    2. Σου το λεει για να μαθεις να γραφεις σωστα και να μη σε θεωρουνε τουβλο. Αλλα πιθανον δεν θα σου χρειαστηκαν τα γραμματα γιατι απο το δημοτικο σε ειχαν χωσει στο δημοσιο και ετσι εμεις τωρα, πληρωνουμε τους αμορφωτους που γραφουν το ρημα με -η. Επισης ως μωρος θα ψηφισεις και χρυση αυγη, και ναι θα με πειραζε αν εδινες ψηφο στο ΚΚΕ γιατι θα εριχνες το επιπεδο. Μπραβο σου Μαρια διακινησες το συναισθημα και εγινε χαμος με την παρτη σου!!

      Διαγραφή
  15. Ειμαι σιγουρος πως οι περισσοτεροι εδω ειστε νεα παιδια,δεν βλεπετε τι μας εχουν κανει;;εχουν κοψει τα φτερα μας,δεν εχουμε δουλειες,δεν εχουμε ονειρα,κοιταμε μπροστα και βλεπουμε πονο μονο.γιατι;;γιατι να τους κανω την χαρη για αλλη μια φορα;εγω προσωπικα δεν θα τους δωσω την χαρα αυτην την φορα.συνχαρητηρια κ.Μαρια Β. σου ευχομαι καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν βγάλετε την τσίμπλα του δικομματισμού και του κρυφοφασισμού από τα μάτια σας, ίσως εκτιμήσετε παρόμοιες προσπάθειες ... όσο για τα σχόλια περί "απλυσιάς" επιστρέφονται με δώρο ένα σαμπουάν wash and go. Άντε να ψηφίσετε τους ίδιους και τους ίδιους, και μετά να κλαίγεστε...

    ΥΓ. Λίγη περισσότερη ορθογραφία δεν βλάπτει ρε πατριδολάτρες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα ηθελα να ενημερωσω στους ''πατριωτες'' πως καλα που υπαρχουν και οι κομμουνιστες γιατι αλλιως θα ειχαμε ακομα τουρκοκρακια......ραγιαδες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσωπικά συμπαθώ την αριστερά αλλά αυτήν την ηλιθιότητα δεν περίμενα να την ακούσω...

      Διαγραφή
  18. τι εγινε φοβηθηκαν τα λαμογια αντε ουουσσσττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ας μαζεψει καποιος τον κυριο που βγαινει καθε τοσο με την καροτσα του παγανια και δεν μας εχει αφησει δεντρο για δεντρο ας του δοσει ο δημος τζαμπα ξυλα να ησυχασουμε τον βαρεθηκαμε τοσα χρονια τον αρχητεμπελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαυριστε τους κοιλαραδες του δημου μας!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝ ΡΕ!! Εχουν αυτοι αγχος για το νοικι, εχουν αγχος για το ρευμα?? Χεστ.... για τα προβληματα μας. Εγω κ φετος θα ψηφισω ΚΚΕ γιατι μ'αυτους τους ανθρωπους εχω κοινα προβληματα και κοινες αναγκες. Να αναλαβουμε ολοι την ευθυνη μας. Καλο θα ηταν να ξεκουνιθουμε λιγο γιατι αλλιως μια ζωη θα μας παν οπου θελουν. Στειλ'τε τους αχρηστους στα σκουπιδια! Μην εξαγοραζεστε κ ψηλα το κεφαλι!! Τουλαχιστον να 'χουμε καθαρη την συνειδηση μας. EVIVA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΩΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!!!!
    ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΟΡΜΙΞΕΤΕ!!!!
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙ ΚΑΡΑΞΕΣ!!!!
    ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΦΑΓΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΙΨΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ!!!!
    ΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μαρια χαρικα παρα πολυ που το κκε κατεβαζει εναν νεο ανθρωπο[εχω να ψηφισω 15 χπωνια]μολισ ομωσ ακουσα τη συνεντευξη απογοητευτικα κριμα που εισαι τοσο κολυμενη με το κομμα κατα αλλα καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν μπορει να γινεται στη συγκεκριμενη περιπτωση η συνηθισμενη συζητηση για την ανανεωση των πολιτικων στελεχων, και αυτο διοτι δεν εχουμε να κανουμε με εναν νεο υποψηφιο με νεες ιδεες για τον δημο και την αυτοδιοικηση, αλλα με μια αποστεωμενη λογικη που αναπαραγαγεται και επιβαλλεται στους υποψηφιους του απο το ΚΚΕ εδω και 30 χρονια. Απο την αλλη, η συζητηση απο κατω, και ιδιως οι ανοησιες για την Βορειο Κορεα ειναι ανευ ουσιας. Εγω συγκρατω απο τα οσα ακουσα, πως το ΚΚΕ δεν εχει καμια προταση πανελλαδικα, πως η συζητηση που γινεται σε εθνικο επιπεδο δεν μπορει να επισκιαζει τα τοπικα μας προβληματα και πως δυστυχως για ακομη μια φορα το ΚΚΕ δεν καταφερνει να εκπληρωσει το ιστορικο του πεπρωμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φαντάσου να τους εγραφες εσυ,πρασινοφρουρε.Καταστροφείς της Ελλάδας.
      ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΦΕΤΟΣ!
      Παμε Μαρία!

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .