Ετήσιος χορός του ΜΕΑΣ Αντιγόνου (video)



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΕΑΣ»
Αντιγόνου στην Οικογενειακή Ταβέρνα «Κατσουπάκης» στο Φιλώτα.
Την εκδήλωση άνοιξαν τα δύο χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.  

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πραγματικά πραγματικά πραγματικά πραγματικά πραγματικά πραγματικά πραγματικά πραγματικά πραγματικά πραγματικά πραγματικά. Εθελοντικά εθελοντικά εθελοντικά εθελοντικά εθελοντικά εθελοντικά εθελοντικά εθελοντικά εθελοντικά εθελοντικά. Τα ίδια και τα ίδια ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κορυφαίο της βραδιάς! Η τηλεόραση προσφορά του Ιωσηφίδη, κληρώθηκε στον Θεοδωρίδη, αλλά ο Θεοδωρίδης, ξέροντας πως ο δήμαρχος όταν κερδίζει δώρα τα επιστρέφει στους συλλόγους και φυσικά μη θέλοντας να επιστρέψει την τηλεόραση αλλά ούτε και να τον πούνε γύφτο!!!! Έδωσε το νούμερο που κληρώθηκε σε άλλον στην παρέα, για να πάρει το δωράκι του στα κρυφά έξω!! Άντε Θεοδωρίδη, μεγειά η καινούργια σου τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε τον γύφτο τον ψευτοθοδωρο και όταν είπε οτι θα πάρει με 50 ευρώ τους τελευταίους ψήφους, όταν κάποιος πρόσφερε 51 ευρώ τους άφησε ο μουφακος....ουστ απο το χωριό μας ψευτοθοδωρε..

      Διαγραφή
  3. Σε ολόκληρο μαγαζί τον Μούφα τον πλησίασαν 3 άτομα.
    ¨εχει αέρα νίκης ο Μουφάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .