Η αυξημένη χρήση των δικύκλων και η διενέργεια των τεχνικών ελέγχων, στο Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας



Η έλευση του Μαρτίου και της Άνοιξης, με την αυξημένη χρήση των δικύκλων από τους κατοίκους της περιοχής μας και ολόκληρης της Δυτ. Μακεδονίας, καθιστούν αναγκαία
, τόσο τον λεπτομερή έλεγχο για να διαπιστωθεί η καλή κατάσταση των δικύκλων, όσο όμως και τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο των μοτοσυκλετών, ο οποίος διενεργείται στην υπηρεσία «Γραμμής-μοτό», η οποία λειτουργεί στο Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαϊδας-Φλώρινας.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης που γίνεται και στους ιδιοκτήτες δικύκλων της ευρύτερης περιοχής μας, στο ΙΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας της AUTOVISION και μέσα σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό στο χρόνο, το χρήμα και την ασφάλεια των οδηγών, διενεργoύνται  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι απαραίτητοι  τεχνικοί  έλεγχοι, οι οποίοι   λειτουργούν και ως «ασπίδα προστασίας» για την πρόληψη και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Για τον τεχνικό έλεγχο στην σύγχρονη αυτόματη γραμμή μοτό του Κέντρου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο ΙΚΤΕΟ  Πτολεμαίδας της  ΑUTOVISION και  στο τηλέφωνο 2463055720.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια