Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Θρακιωτών Φιλώτα (video)



Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, έκοψε σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα στην αίθουσα του Συλλόγου στο Φιλώτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  τα μέλη, πάρα πολύ φίλοι του Συλλόγου, εκπρόσωποι των Συλλόγων Φιλώτα  και φορείς του Δήμου Αμυνταίου.



 Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Α! Εδω προστεθηκε και ο Γιωργου! Αρα εκλεισε το καρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη κλαιτε ρε παιδια ξεχασαμε να σας καλεσουν...οταν θελουμε ψευτοθοδωρους στο καρναβαλι
      ελατε οπως ειστε...

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΜΕΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;
    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;;
    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απολυτη ντροπη ειναι οι δημοτικοι συμβουλοι. Τρεχουν να παρεβρεθουν οπου υπαρχει μασα και τροφη για τις επομενες εκλογες. Υ.Γ.1 Ο τσιρωνης βαδιζει στα χναρια του ιορδανη; Υ.Γ. 2 Του χρονου θα καλεσετε τον θρακιωτη δικηγορο η δεν ειναι της αρεσκειας σας; ( σας τα λεει λιγο χυμα με τις βρυσες ; ) χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δήμαρχος που ήταν;Ααααα ξέχασα,όπως είπε ο Τζήγας στην πίτα του Αίαντα,ο δήμαρχος ήταν στην πίτα των Αμυνταιωτών Θασσαλονίκης!Για να λέμε την αλήθεια,ούτε στην Θεσσαλινίκη ήταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.ΟΤΙ ΦΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΩΥΣΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .