Με latin ρυθμούς διασκέδασαν οι φίλοι της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου (video)



Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, χθες Σαββάτο 4 Ιανουαρίου, διοργάνωσε
στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου latin μουσική Βραδιά, όπου και πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου.
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα Banda Latiniko.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στην Στέγη γραμμάτων και τεχνών Αμυνταίου!Υπάρχει όμως ένα ερώτημα:ποιός ο λόγος που δεν τίμησε την εκδήλωση ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του,αφού γνωρίζω ότι προσκλήθηκε;Μήπως φταίνε κάποιοι,ή μήπως για ακόμη μια φορά του ήταν αδύνατον διότι ήταν στην Αθήνα για θέματα του δήμου,τέτοια εποχή;Μάλλον δεν έχουν σχέση με την τέχνη και τα γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ρωταει?? Και μαλιστα απανταει ο ιδιος!!!!!!! Παιρνεις παρουσιες-απουσιες απ τις εκδηλωσεις????

      Διαγραφή
    2. Μπράβο φίλε μου,πάντα κάποιος πρέπει να είναι για να σου γίνετε το κέφι.Για σένα πάντα είναι ο αλατιέρας!Έτσι ας είναι!Να γνωρίζεις όμως ότι έχεις άδικο.

      Διαγραφή
  2. Αφού κι ο Σερίφης χορεύει latin το Αμύνταιο μπορεί να περιμένει πολλά από αυτόν τον χαρισματικό πολιτικό άντρα.Μπράβο Χατζή μετά τον Αμύντα και τη Στέγη Γραμμάτων ίδρυσε ακόμα ένα σύλλογο. Μπορεις. Και εσείς Αμυντιώτες ξαναψηφίστε Μούφα. Μπορεί να μην γίνει το Αμύνταιο Ρώμη, αλλά latin θα μάθουμε να χορεύουμε όοοοοοοοολοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ ποια στέγη και ποια γραμματα και ποιες τεχνες? Η συντενχια του ΤΗΕΟ ηταν με καμουφλάρισμα Χατζή, και ολιγον κυριας Σ.......ς . Αρε Λιαση τον εβγαλες απο την αφανεια και τη ναρκη. Τελος θα επανελθει στη προτερα κατασταση αλλα θα πρεπει να ανεχτουμε τις μακακιες του. Παντως να παραδεχτειτε οτι γλεντι χωρις Τζηγα δε γινεται. Και ο δημαρχος πολυ καλα εκανε και δε πηγε. Δεν ειναι δυνατον να συμμετεχει σε εκδηλωσεις μασωνικου τυπου. ειναι ο δημαρχος της λαικης εκφρασης και οχι της αφροκρεμας της φρυγανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
    ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΙ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΛΙΤ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΘΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟ ΤΖΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΣΕΝΟ(ΛΕΒΕΝΤΙΚΟΣ Ή ΛΥΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ) -ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ-ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝ ή ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕ, ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ;;;ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ
    ΕΑΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα μας πειτε επιτελους ποιος ειν ο σεριφης και ποιος ο αλατιερας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .