Ανακοίνωση ΣΩΠ Ορυχείου Αμυνταίου



Οι εργαζόμενοι του Ορυχείου Αμυνταίου εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι μετά από αρκετό καιρό οχλήσεων και προσπάθειας
ολοκληρώθηκε και είναι διαθέσιμη για τους εργαζόμενους η στάση λεωφορείου στην πόλη της Φλώρινας (7ης Νοεμβρίου). Μία στάση που διεκδικήθηκε προκειμένου να παύσει η ταλαιπωρία των συναδέλφων που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν υποχρεωμένοι (χωρίς το σκέπαστρο

που κατασκευάστηκε) να εκθέτουν τον εαυτό τους σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες (παγετός, καύσωνας κοκ), περιμένοντας το λεωφορείο για να τους μεταφέρει στην εργασία τους.

Με την κατασκευή του στεγάστρου εξασφαλίζονται πλέον ασφαλείς και ανθρώπινες συνθήκες και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους είχαν συμμετοχή στην ολοκλήρωσή του.

Για μία ακόμα φορά η κοινή δράση Σω.Π & Κεντρικής Διοίκησης αποδεικνύεται αποτελεσματική όχι μόνο στα μείζονος σημασίας ζητήματα αλλά και σε αυτά που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των εργαζόμενων.







Για το Σω.Π Ορυχείου Αμυνταίου

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας

Γεώργιος Μανώλας                                Περπερίδης Κωνσταντίνος

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Εσείς είστε εκτός τόπου και χρόνου . εδώ ο κόσμος καίγετε και το Μ…… Ξυρίζετε …Σαν δεν ντρέπεστε λίγο που ο κοσμάκης έξω πεινάει και δεν έχει δουλειές εσείς ασχολείστε με την στάση να μην κρυώνουν και ζεσταίνονται τα παλικάρια τον 2.500 και 3000 Ευρώ… και ακόμη περισσότερο θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί σαν σωματιο στηρίζετε μόνο τους μόνιμους , ενώ ξέρεται πολύ καλά ότι στον ίδιο χώρο εργασίας υπάρχουν οι οχταμηνιτες – διμηνιτες και εργολαβικοί για τους οποίος δεν σας καίγεται καρφί ….Μα καλά τι σωματιο είστε εσείς τι (δημοκρατικό) σωματιο που είστε ….τέλος οι εργαζόμενοι στα ΑΗΣ-ΛΚΔΜ.που είναι οχταμηνιτες αλλα και εργολαβικοί υποφέρουν από τα σκυλιά του συστήματος και ζουν μα 500 ευρώ και εσείς ασχολείστε με την στάση αντί να δείτε αυτό το σοβαρό θέμα και την επίλυση του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ είσαι ενάντια σε κάθε πρόοδο και βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων. Αρνητικός και κακοψυχος. Μάθε λοιπόν ότι ο καθένας παίρνει και αμείβεται για όσο εργάζεται. Ο μόνιμος με 3.000 παράγει έργο για 6.000 και έχει ξοδέψει και για τη μόρφωσή του αλλά και έχει και χρονάκια στην πλάτη του. Ο 2μηνιτης των 500 ευρώ ήθελε και μπήκε και μάλιστα παρακαλώντας. Αν δεν του αρέσει να φύγει να πάει αλλού αφού παρουσιάσει τους τίτλους σπουδών του και τα μεταπτυχιακά ξένες γλώσσες κτλ που τα 500 ευρώ που παίρνει τον αδικούν. Από τον καναπέ κριτική μάθατε όλοι τώρα...από τη ζεστασιά σου φίλε μην αγωνίζεσαι θα κουραστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ρε φιλε ! γεια στη μανα και στο πατερα που σε γεννησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν Λέο ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου τελικά είστε και εκτός πραγματικότητας και ακόμη θα έπρεπε να σας χαρακτηρίσω και φασίστες με τα παραπάνω λόγια που είπες …δηλαδή για δώσε μια απάντηση για το πόσα παίρνει ένας οχταμηνιτης και εργολαβικός με 8000 ένσημα και όλα (106) ? ? ? να σου πω εγώ 500 ευρώ έξυπνε φίλε μου και ψευτοκουλτουριάρηδες τον σηματίων της λεμονιάς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ …και μην μπερδεύεσαι δεν τα έβαλα με τους μόνιμους , όμως θεωρώ υποχρέωση σας όταν σε ένα χώρο εργασίας ΠΧ συνεργείο – Μηχανουργείο υπάρχουν 30-50 άτομα και από αυτά οι 10 είναι μόνιμοι και οι υπόλοιποι οκτάμηνα –δίμηνα – εργολαβικοί είναι υποχρέωση σας να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους και να δείτε τι προβλήματα έχουν. Αύριο μεθαύριο θα είναι τα παιδιά σας σε αυτήν την θέση και τότε θα το καταλάβετε….. Όνομα δεν γράφω γιατί ξέρω το τι επακολουθεί σε αυτές της συζητήσεις όμως Είμαι εργαζόμενος σε ορυχείο είμαι 40 ετών με 6.500 ένσημα και παίρνω 520 ευρώ στον ίδιο χώρο εργασίας που οι άλλοι παίρνουν 2.500 και ξέχασα να σου πω ότι υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν σπουδές δεν ξέρουν να μετράν καν και εσείς τα σωματια τους συμβουλεύεται να μην φύγουν σύνταξη γιατί από τα 2.500 θα πάνε στα 1.500 ? ? αχ τι κρίμα ?...αν το έχετε πάρει χαμπάρι ζημιώνεται την ΔΕΗ και το Ελληνικό κράτος με αυτά που κάνετε , και επίσης έχω μέση εκπαίδευση είμαι Κάτοχος LOWER και ECDL και γνωρίζω αρκετά καλά την Γερμανική γλώσσα …όμως παίρνω 520 φίλε μου ? Τέλος ………………….τι ζητώ εγώ και οι υπόλοιποι σαν εμένα λίγη βοήθεια από εσάς τα σωμαατια και όχι μεγάλα λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρόμπες του Σπάρτακου, η σταση δεν εχει τοποθετηθεί ακόμα γιατί θα την τοποθετήσουν αυτοι που έκαναν την προσπάθεια(καπιλευτές)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .