Πολιτιστικός Χειμώνας 2013-2014



Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Πέμπτης 02 και της Παρασκευής 03 Ιανουαρίου 2014, του Πολιτιστικού Χειμώνα 2013-2014 του Δήμου Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 02 Ιανουαρίου 2014 στο Ξύλινο Χωριό μικροί μάγειρες ζύμωσαν και έψησαν τα δικά τους κουλουράκια, τα οποία στη συνέχεια γεύτηκαν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι μεγαλύτεροι. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε από το «Σπίτι της Γυναίκας» στο αντίστοιχο σπιτάκι.

Την Παρασκευή στον ίδιο ακριβώς χώρο, η Άσπα Ζουζέλη παραχώρησε μαθήματα σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων, ώστε ο καθένας να μπορεί να φτιάχνει τα δικά του κοσμήματα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στο χώρο της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, ξεκίνησε το σεμινάριο φωτογραφίας από τον Κώστα Παπαϊωάννου, το οποίο θα συνεχιστεί και το Σάββατο 04 Ιανουαρίου την ίδια ώρα. 

Να σημειωθεί, ότι το πρώτο μέρος του Πολιτιστικού Χειμώνα 2013-2014 ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 06 Ιανουαρίου 2014 στις 17:00 στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, όπου θα αναβιώσει το έθιμο των Μωμόερων, ενώ θα υπάρξει και γευσιγνωσία από την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Πολιτιστικος χειμωνας μονο για την φλωρινα?για το αμυνταιο τιποτα κυριε δημαρχε αμυνταιου??κυριες του συλογου γυναικων σας ηταν δυσκολο να κανετε το ιδιο για τα παιδια του αμυνταιου?(να ζυμωσετε και να ψησετε κουλουρακια)?Κριμα ειναι κατι τοσο απλο και τοσο ομορφο ταυτοχρονα που θεωρω οτι δεν ειναι θεμα οικονομικο ειναι θεμα καλης διαθεσης και προσφορας κυριες του συλογου γυναικων. Καντε επιτελους και κατι για τα παιδια και τα εγγονια σας χωρις να βγαλετε κερδος. Μονο για να διασκεδασουν τα παιδια σας και εσεις χωρις οικονομικες απολαβες,ετσι για το καλο του χρονου. Σκεφτειτε το ,δεν θελει κοπο θελει τροπο. Για το καλο του αμυνταιου και οχι μονο για την δικια σας καλοπερασει. Το ιδιο ισχυει και για σας κυριε δημαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γυναικες του συλογου του αμυνταιου δεν κανουν τετοια. Το μονο που ξερουν να κανουν καλα ειναι ταξιδακια αναψυχης και τραπεζοματα. Καμια προσφορα στα παιδια του αμυνταιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ. Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .