Αμύνταιο: Επίσκεψη Δημάρχου στο έργο καθαρισμού των καναλιών (video)



Το έργο διάνοιξης και καθαρισμού των καναλιών της περιοχής του πρώην έλους Χειμαδίτιδας επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Τσαχειρίδης.

Το έργο που πραγματοποιείται με δαπάνες της ΔΕΗ ΑΕ μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Αμυνταίου, είναι σε πλήρη εξέλιξη και ήδη έχουν καθαριστεί πολλά κανάλια, τα οποία λειτουργούν ως αποστραγγιστικές τάφροι, αλλά και ως κανάλια άρδευσης το καλοκαίρι.

Στόχος της μεγάλης αυτής παρέμβασης είναι η διάνοιξη, καθαρισμός και εμβάθυνση των σημαντικότερων καναλιών, έτσι ώστε οι αγρότες της περιοχής να μπορέσουν να καλλιεργήσουν απρόσκοπτα τα χωράφια τους.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Μια χαρα δημαρχος και αντιδημαρχος,καθαρισανε τα καναλια που θελανε αυτοι και οι αλλοι ακομη περιμενουν,πχ Αναργυροι.Ετσι ειναι ομως,αυτοι εχουν και το καρπουζι αυτοι και το μαχαιρι.Στο βιντεο μαλλον ο Τσαχειριδης δειχνει τα επομενα καναλια που θα καθαριστουν.....προς βαλτονερα,ροδωνα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ανάργυροι είνε αφορισμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακαρι να ειχαν και τα χωρια σας τετοιο προεδρο......καλα κανει και πινει κανα ουισκακι,για να ξεχναει τα εργα που εκανε ο Ιωσηφιδης στο χωριο του.Τελος παντων....καλες γιορτες σε ολους με υγεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσαχειριδης οπως εκανε τις διαγραμισεις μονο στο χωριο του συνεχιζει με τα καναλια.....πρωτα το Λιμνοχωρι και μετα ολοι οι αλλοι....η παραδοση συνεχιζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν το προεδρο τον Αναργυρων πολυ θα θελαμε να εχουμε αλλα,,,τετοιον προεδρο η Αναργυροι ειχε να βγαλει χρονια γιαυτο να εκτηματε καποια πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .