Τρία νέα έργα μέσω ΕΣΠΑ για τον Δήμο Αμυνταίου



Τρία νέα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Αμυνταίου, καθώς δόθηκε η τελική έγκριση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργο Δακή για την υπογραφή των συμβάσεων με τους αναδόχους που προέκυψαν από τους διαγωνισμούς.
Τα έργα αυτά είναι:

α. Ανέγερση Α’ Παιδικού Σταθμού Αμυνταίου
β. Ανέγερση Β’ Παιδικού Σταθμού Αμυνταίου και
γ. Κατασκευή δημοτικού περιμετρικού δρόμου σχεδίου πόλης Αμυνταίου.
Τα έργα αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ποιότητα ζωής των πολιτών του Αμυνταίου, καθώς με τους παιδικούς σταθμούς θα αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε νήπια και γονείς, ενώ με τον περιμετρικό δρόμο θα υπάρξει αποσυμφόρηση της πόλης του Αμυνταίου από διερχόμενα οχήματα.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης δήλωσε «Τρία ακόμα σημαντικά έργα για τους πολίτες του Αμυνταίου θα υλοποιηθούν, μέσα από την οργανωμένη δουλειά που γίνεται στο Δήμο και την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στο Δήμο θα είναι εντυπωσιακό, αφού ήδη υλοποιούμε έργα που υπερβαίνουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ και διεκδικούμε την ένταξη και άλλων εξίσου σημαντικών έργων, που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών και θα βοηθήσουν την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου».


Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Μπράβο τον Θεοδωρίδη για την προετοιμασία του Δήμου Αμυνταίου και την ωρίμανση όλων των μελετών του Δήμου του!!!!Που είναι η προετοιμασία των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου; Μήπως έγιναν εικονικές μελέτες και πέταξαν; και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!! στον Θεοδωρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως κ.δήμαρχε τα σχεδίασε,τα μελέτησε,τα ωρίμασε,ο κ.Θεοδωρίδης?Θέλω να δω τι θα αφήσεις εσύ όταν θα αλάβει ο επόμενος δήμαρχος από μελέτες!Περίπου καταλαβαίνω τι θα βρούνε,ένα μεγάλο μηδενικό,μάλιστα ένα μεγάλο μηδενικό,αλλά πολλά όνειρα και ψέματα.Αλίμονό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε προλάβατε και κάνατε τις μελέτες,πότε ορίμασαν αυτές,ποιός θα μας το πεί?Για το επόμενο Κοινοτικό Πλάισιο τι έχετε κάνει,ποιός θα μας το πεί?Ευτυχώς βρείκατε έτοιμο δήμο με μελέτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ίδιος άνθρωπος γράφει τα ίδια πράματα. Μελέτες και ιστορίες με δράκους.
    Είστε φανατικοί! και επειδή είστε φανατικοί σας ενοχλεί που ο δήμαρχος κάνει έργα.
    Είναι γεναιότητα να παραδεχτήτε ότι έχει τον τρόπο του και κάνει έργα. Να τον κατηγορήσετε για άλλα πράματα που δεν τα καταφέρνει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.49 π.μ EΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΎΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΧΏΡΙΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΌΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΎ. ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΌΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΤΗΛΕ ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΆ ΧΏΡΙΆ. ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΚΤΙ ΜΕΛΈΤΕΣ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΉΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε λιγο θα μαςπεις ρε φιλε οτι ο θεοδωριδης οδηγει με το πνευμα του το Δημο και πανε ολα τελεια. Ο Θεοδωριδης ειναι ο Αγγελος του Δημου μας!! Ρε που τα πουλατε αυτα. Επιπεδο αλατιερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .