Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, ολοκληρώθηκε -το Σάββατο 29/9- με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 2ο τουρνουά street handball που διοργάνωσε
ο Αμύντας Αμυνταίου, σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου, την ΕΑΠ/Ο.Χ.Ε. και την ΕΣΧ.ΔΥΜ., στον ιστορικό προαύλιο του παλαιού 1ου Δημοτικού σχολείου.


Πάνω από 170 φίλοι του αθλήματος (αγόρια και κορίτσια) από τα Δημοτικά σχολεία της περιοχής, ηλικίας από  7-12 χρονών, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Η δράση εξελίχθηκε σε 2 ειδικά διαμορφωμένους αγωνιστικούς χώρους, με 3 διαιτητές στο καθένα από αυτούς, παράλληλα με τα παιχνίδια υπήρξαν πολλαπλές δραστηριότητες όπως η ρίψη σε  στόχο, στίβο μάχης και διαγωνισμός πέναλτι.

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν έπαθλα, αναμνηστικά διπλώματα, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ενός ποδηλάτου -προσφορά του εμπορικού συλλόγου του δήμου- και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Καθ όλη την εβδομάδα ο  ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Μπιζέτας, βοήθησε στην ενημέρωση των παιδιών και την οργάνωση του χώρου, ενώ συντονιστής του τουρνουά ήταν  ο προπονητής μίνι αγοριών του Αμύντα Λευτέρης Ελευθεριάδης.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικών Σωκράτης Βακάλης, όπως επίσης προπονητές και παράγοντες του αθλήματος.

Συντελεστές της όλης διοργάνωσης ήταν ο πρόεδρος του Αμύντα Χατζής Περικλής, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Θωμαΐδης Χρήστος, οι προπονητές του συλλόγου  Γιώσκος Νίκος, Παπαβασιλείου Αναστασία, Τριψάνης Θεόδωρος, Τσιομπάνου Κριστίνα, Μπεκερίδης Ζαφείρης και Θεοχαρίδης Γιώργος, την παρουσία της γιορτής επιμελήθηκε -ο εκπρόσωπος του Αμύντα στην ΕΣΧ.ΔΥΜ.- ο Γεωργιάδης Μάκης, πολύτιμη δε υπήρξε  η συμβολή στην ομαλή ροη του προγράμματος, των αθλητών/αθλητριών του συλλόγου:  Γεωργιάδου Ελένης, Γιαπουτζή Δέσποινας, Ζαφείρη Βασιλικής,  Ρακοπούλου Ελεάνας, Τσένκο Μαρίας,  Κόρρα Πανδώρας,  Μπάντη Βασιλικής και Ζαφειρίδη Ευάγγελου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση πλαισίωσαν οι μουσικές επιλογές της DJ  Γεωργιάδου Βούλας.
1 σχόλιο:

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .