Ξεκινάει η εμποροπανήγυρη Αμυνταίου



Το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, η εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου, ξεκινάει στις 4 και θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου.
Η φετινή χρονιά έχει αυξημένο ενδιαφέρον από
εκθέτες, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Ψαλλίδα, ο οποίος τονίζει ότι «Ο Δήμος Αμυνταίου αντιλαμβανόμενος το πνεύμα των καιρών έκανε εκ νέου μείωση των τιμών για τους εκθέτες, με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων εκθετών, αλλά και διατήρησης των τιμών σε χαμηλότερα επίπεδα.
 Η φετινή μείωση της τάξης του 10%, ακολουθεί την αντίστοιχη περσυνή και αθροιστικά ο Δήμος Αμυνταίου έχει μειώσει τα δύο τελευταία χρόνια κατά 20% τις τιμές για τους εκθέτες, αναμένοντας οι μειώσεις αυτές να περάσουν και στους καταναλωτές».
Από την Πέμπτη 4 έως τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου η καρδιά του εμπορικού κόσμου και της διασκέδασης της Δυτικής Μακεδονίας χτυπάει στο Αμύνταιο. Σας περιμένουμε.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Η ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΣΤΗ ΠΟΤΕ)ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΟΥΝ.....

    ΓΙΩΡΓΟΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιθανόν με το ελικόπτερο που έχει προμηθευτή ο Δήμος επί Δημαρχίας Θεοδωρίδη!!!!!!!!!
    Σε περίπτωσης ανάγκης το ποιο πιθανό είναι να μπει ένα όχημα και ο κόσμος να κάνει στην άκρη! τόσο απλά. Όταν χτυπάει η συρήνα δεν νομίζω να υπάρχει πολίτης που δεν θα κάνει στην άκρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή μπορεί ΚΑΠΟΙΟΣ να χρειαστεί ΚΑΤΙ να μην κάνουμε το πανηγύρι.
    Για σοβαρευτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλουμε φτηνά σουβλάκια και η ρετσίνα με την μπύρα να ρέει άφθονη. Κανονικά θα έπρεπε ο δημος την πρώτη γύρα να την είχε κερασμένη. Ελπίζω επίσης ο ντανης να επισκεφτεί και καμία ντόπια επιχείρηση γιατί πέρυσι μόνο στον κωστα τον χοντρό τον έβλεπα να παίρνει πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχχααχχααχχαχαχαχαχαχααχα

      Διαγραφή
    2. Ο Αντιδήμαρχος κος Ι.Ζ. Μπάντης είναι ο μοναδικός εκ των αντιδημάρχων που στηρίζει ηθικά και ουσιαστικά τους Αμυνταιώτες επιχειρηματίες στην εμποροπανήγυρη του Δήμου του. Συγχαρητήρια για μία ακόμα φορά Ιορδάνη μας!

      Διαγραφή
    3. Ο Αντιδήμαρχος + Ι.Ζ. Μπάντης + μοναδικός+ στηρίζει ηθικά +ουσιαστικά = ΑΡΕ ..... ΝΟΥΜΕΡΟ

      Διαγραφή
    4. ο αντιδήμαρχος είναι συνεχώς κοντά σε όποιον του το ζητήσει.είναι ο μόνος που βλέπουμε κάθε μέρα.όλοι οι αλλοι δημοτικοί σύμβουλοι λες και είναι κρυμμένοι.

      Διαγραφή
  5. πολυ ωραιο το πανηγυρι,αλλα μηπως ηρθε η ωρα να γινετε ΕΞΩ απο το κεντρο;;;;τοσο χωρο εχει!!!το παλιο γηπεδο ας πουμε,η κοντα στο κλειστο γυμναστηριο ας πουμε!!γιατι πρεπει να νεκρωσουμε το μισο αμυνταιο για ενα πανηγυρι;οκ 1 φορα το χρονο ειναι,οι μαγαζατορες του αμυνταιου δεν αφηνουν να γινει εκτος!!ολο το χρονο δεν πουλανε το πανηγυρι νομιζουν θα τους σωσει!!!μονο οι καφετερειες κονομανε αλλα ας μην συνεχισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ CORNER KAI EMPORIKI BANK ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΗ ΣΟΚΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΠΟΙΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ χερομαι για το σοι δημαρχου αντιδημαρχου πολυ τους στιριζετε αλα το μελλον θα διξει αν καποιος ειναι καλος η οχι μακαρι να ειναι οπως τα λετε. Οσο για το αμυνταιο ειναι νεκρο ολο το χρονο κ πανακριβα τα μαγαζια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .