ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Η ΕΑΣ Αμυνταίου τον τελευταίο καιρό,  με την καραμέλα που πιπιλίζει σαν πιπίλα στο στόμα ενός βρέφους  αναφέρει συνέχεια  ένα νόμο αποκλειστικά τον περίφημο 4015/2011. Η αναφορά είναι συνεχής και μάλιστα τα στελέχη της ΕΑΣ έχουν κάνει και 
τατουάζ το νούμερο για να μην το ξεχάσουν ποτέ. Ίσως ένα μνημείο για τον νόμο αυτό θα εξυπηρετούσε καλύτερα τους φίλους που προσπαθεί να βρει νοτιότερα της περιοχής μας για να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει. Η καθημερινή ενασχόληση πλέον του γραφείου τύπου του είναι να προπαγανδίζει με σοβιετικό τρόπο και μεθόδους ότι ακριβώς βολεύει τα συμφέροντα της οργάνωσης δηλαδή του υποφερόμενου.  
Δημοσιεύματα γεμίζουν τις οθόνες  του ηλεκτρονικό τύπου για τα χρέη της ΕΑΣ,  όχι μόνο δεν λένε την αλήθεια ούτε καν την μισή, όσοι ακριβώς τον βολεύει, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του και να δημιουργήσει ένα κλειστό λόμπυ αγροτών που θα εκμεταλλευτούν ότι έχει μείνει από εγκαταστάσεις της ΕΑΣ μιας και θεωρούνται κτήμα τους, του ‘μπαμπά’ τους.
Εσκεμμένα δεν γίνεται βέβαια καμιά αναφορά σε χρέη προς ΕΛΓΑ, ΙΚΑ, ΔΟΥ KAI στο έρμαιο των ορέξεων την διχοτομημένη πλέον ΑΤΕ. Βέβαια καμία αναφορά δεν γίνεται για το πόσα χρωστάει από δάνεια και επιδοτήσεις. Με θράσος μέσα στην οικονομική συγκυρία της χώρας και το βάρος που σηκώνουν οι φορολογούμενοι ζητάει να μην πληρώσει το δάνειο των σιτηρών αφού θεωρεί μάλλον ότι και η ΑΤΕ είναι προτεκτοράτο του, έτσι μάλλον του λέει ένα καλός του φίλος. Σαν παπαγάλος συμφερόντων η ΕΑΣ συνεχίζει να διαλαλεί και να αναμεταδίδει τα νέα και τα συμφέροντα των κομματαρχών προσκείμενων στην αρέσκεια του λειτουργώντας έτσι τα γραφεία της ΕΑΣ σαν πολιτικά γραφεία.
Δύο μεγάλα έργα βρίσκονται εδώ και κάποια χρόνια σε εξέλιξη (μάλλον τρία γιατί παράλληλη εξέλιξη έχει και το ποιμνιοστάσιο στο Δ.Δ. Βεγόρας) δεν υπάρχει σαφής αναφορά τη πληρώθηκε , πως πληρώθηκε, με δάνεια υπέρ επιδοτήσεων και μάλλον με ‘κοντή’ προοπτική. Φυσικά ότι το διαλογητήριο της πατάτας δεν έχει ακόμα άδεια είναι και αυτό άνευ σημασίας ή μικρής σημασίας αφού και αυτά είναι του ΄μπαμπά’ τους και θα λειτουργούν όπως γουστάρουν αυτοί. Η προπαγάνδα καλά κρατεί βέβαια γιατί στηρίζονται οι παραγωγοί με δεκανίκια, γιατί ο απόλυτος άρχοντας της περιοχής, ο φεουδάρχης σε έναν ψεύτικο ρόλο δημοκράτη φασίστα αποφασίζει ποιος, πότε και γιατί θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ γιατί είναι δικά του και αυτά του ‘μπαμπά’ του.
Βέβαια τα πράγμα δεν τελειώνει εδώ συνεχίζεται και παραπέρα χρωστάμε σε προμηθευτές λιγότερα από όσα οι αγρότες σε εμάς λένε. Απόδειξη;. Οι μεγάλοι προμηθευτές δεν δίνουν προϊόντα στην  ΕΑΣ είναι  γνωστό εις την πάση. Παίρνουμε βέβαια από τρίτους τοις μετρητοίς, μάλλον κάτι θα γίνεται και από εκεί κανένα δωράκι για τον μεγαλοκτηματία; ή τα καταστήματα αγροτικών εφοδίων των λαδώνουν για να τους στέλνει πελάτες. Ποιος ξέρει άραγε;.  Τα εφόδια βέβαια πωλούνται με χαμηλό κέρδος εις βάρος της οργάνωσης, πληρώνονται με επιταγές αγροτών κάποια από αυτά  και εξαργυρώνονται σε ακόμα πιο σημαντικούς ψήφους για να διασωθεί η ελίτ των πεφωτισμένων αγροτοπατέρων στα κτήματα τους την ΕΑΣ δηλαδή του ‘μπαμπά’ τους.
Βέβαια δεν πρέπει να αδικούμε κανένα η ΕΑΣ έχει στήσει έναν από τους καλύτερους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς τελευταίας τεχνολογίας χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά, τα έντυπα μέσα αλλά ακόμη και τους παραδοσιακούς δοσίλογους και τα σκυλιά που λυμαίνονται το προαύλιο της μόνο και μόνο για να γλύψουν τις μπότες του φεουδάρχη άντε να βγουν καμιά φωτογραφία δίπλα του. Ούτως η άλλως η παγκόσμια πρωτοτυπία δεν σταματάει εδώ μιας και ο  πρόεδρος εκλέχθηκε από τους αγρότες για να διώξει τους αγρότες ή απλά να κρατήσει αυτούς που θέλει γιατί είναι του ‘μπαμπά’ τους.
 
ΚΟΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΔΑ

Δημοσίευση σχολίου

33 Σχόλια

  1. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?

    Η ΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου η Ε.Α.Σ. ήταν κάποτε,ή αν θέλεις αυτός είναι ο χαρακτήρας της,να είναι συνεταιριστική,αγροτική οργάνωση για το όφελος των αξιόμαχων και ταλαιπορημένων αγροτών μας.Σήμερα είναι όντως τρομοκρατική οργάνωση,ΚΑΜΟΡΑ,ΜΑΦΙΑ.Όλα για τον πρόεδρο.Όποιος δεν υπακούει δεν πληρώνεται.Πάντα οι απλήρωτοι αγρότες είναι έρμαια των καρεκλοπατέρων της Ε.Α.Σ.Αν δεν είσαι στο κύκλωμά τους δεν παίρνεις τα χρήματά σου.Πάντα χρωστάς.Η Ε.Α.Σ. πρώτη σε όλα.Σε Εθνικές εκλογές,σε Δημοτικές εκλογές,εδώ και αν δεν λύσσαξε ο κ.πρόεδρός της!Πως πήρε η κ.Σουμέλα τόσους ψήφους?Ποιός την ήξερε?Στην Κέλλη 107 ψήφους,ρε θα μας τρελάνουνε.Αγρότες ξυπνληστε.Είστε όλοι χρεωμένοι μέχρι τα μπούνια.Θα σας ρημάξουνε.Προστατεψατε την περιουσία σας.

      Διαγραφή
  2. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΟΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΥΠΟΓΕΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ Κ Η Μ@@@@@@@ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορεί ας βγεί έξω.Βλέπεις περιμένει τους δικαστικούς κλητήρες,οι οποίοι κάνουν παρέλαση από την Ε.Α.Σ. και το οινοποιείο.

      Διαγραφή
  3. Χαζοπούλια και δικηγόροι μάθετε ότι δεν θα πάρετε τίποτα από την περιουσία των παραγωγών. Ο Γιαννιτσόπουλος είναι πολύ μάγκας και αν δεν το ξέρετε να το μάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοντεύουν οι επόμενες εκλογές μπουφάκια και μουφάκια ο Γιαννιτσόπουλος μπορεί να είναι μαζί σας. Αφού όπως λέτε έχει σύστημα δικό του , μην του τη σπάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατευθείαν φόλες .Έτσι κι αλλιώς είναι πληρωμένες από τα συμφέροντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λέτε ρε παιδιά ?? τα λυσσασμένα σκυλιά τα σκοτώνουν αμέσως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Αν πουν ποιοι η ποιος είναι τότε το κάνω και γώ .Αλλά κρύβονται.
    Πράσινος Στρατός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόεδρε γράφτους κανονικά .Θα φανούν επιτέλους ποιοι είναι φίλοι και συνεταιριστές. Οι αντισυνεταιριστές να απομακρυνθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράφτους κανονικα ε? 'ετσι σας βολευει! για να κανετε οτι θελετε και να κατηγορατε τους παντες και τα παντα! θα μου πεις αφου τον ψηφιζουμε καλα να παθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ . ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΣΤΑΦΥΛΙΑ,ΡΟΔΑΚΙΝΑ,ΠΑΤΑΤΕΣ,ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΕΤΕ.ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο Κ@@@@ ΣΑΣ .ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΛΑΤΕ Κ ΑΛΛΑ?ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΓΡΑΨΙΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΣΟ ΤΑΪΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 9:23, ΠΟΣΟ ΛΙΠΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΓΛΥΨΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΤΡΕΧΑ ΣΚΥΛΕ ΤΡΕΧΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΣΑΛΙΟ. ΤΡΕΧΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΕΣΥ 4:00 ΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολυ θα ειθελαν να ειναι στην θέση του γιαννιτσοπούλου,να τρώνε από δέκα μεριές,όλα από έξω τα λέτε μπροστά του δεν λέτε τίποτα,σας πουλάει και σαs αγοραζει ολους σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο ανώνυμα μπορείτε να γράφετε μουφάκια. Μπροστά στον Γιαννιτσόπουλο όλοι σούζα κάθεστε. Μόνο στα καφενεία ξέρετε να κατηγορείτε τους πάντες. Και στην τελική δεν αξίζει κανένας να αασχοληθεί μαζί σας,είστε άξιοι της μοίρας σας. Προκοπή δεν πρόκειται να δείτε. Όπου φυσάει ο άνεμος είστε όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εσυ 12:39 γραψε επωνυμα πρωτα εσυ και μετα μιλα για τους αλλους.Εχεις γινει γραφικος μονο μουφακια και μπουφακια ξερεις να γραφεις. και που ασχολουμαστε μαζι σου χαρη σου κανουμε εσυ δεν ασχολεισαι ο ιδιος με τον εαυτο σου. Αααα και κατεβασε την αφισα μουφα αφισα απο το σαλονι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω θα σου γραψω επωνυμα ρε μουφακι αμα θελεις αλλα κοιτα μην μου απαντησεις ανωνυμα.Γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις τα κοτσια να γραψεις ποιος εισαι και θα μου απαντησεις παλι ανωνυμα.. Σε προκαλω λοιπον. Α!Και που εισαι;;Αν θελεις παμε και ενα πρωινο απο την Ενωση να τα πεις μπροστα στον Γιαννιτσοπουλο αυτα που καθεσε και γραφεις ανωνυμα στα blogs..

      Διαγραφή
    2. μονο με τοννταβατζη σου μπορεις εσυ να κανεις παιχνιδι ε μαγκα;; Ελα ατον αρχιμαφιοζο να απολογηθεις, ετσι μου λες;; Βρε αντε απο εκει πηγαινε να σου πληρωσει κανα ροδακινο γιατι αλλιως θα πεθανεις

      Διαγραφή
    3. σιγα ρε μαγκακο 1:11.. Μεχρι εκει φτανει η μαγκια σου; να παμε μπροστα στο αφεντικο να σε ακουσει και να σε κανει ντα; λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πανω σας; λιγη τσιπα. Λιγη αυτοεκτιμηση; Πάντα θα ζείτε στηριγμενοι στις πλατες αλλων, λαμογια...

      Διαγραφή
  17. Πώς είναι δυνατόν ορκισμένοι εχθροί να έχουν κάνει πλέον κόμμα μεταξύ τους? Αυτοί που κάποτε φιλούσαν τα πόδια του γιαννιτσόπουλου. ε ρε για κλάματα είστε. ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Στάβλος αυτό το ξενοδοχείο ζώων είναι πολύ μεγάλο και έχει μποξ για όλα τα ζώα του κόκκινου στρατού. περαστέ μια βόλτα.
    Πράσινος Στρατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξερεις καλα βλεπω εκει μεσα ζεις αλλωστε προβατο

      Διαγραφή
  19. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ "ΖΩΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εδώ στα καφενεία όταν έρχεται ο γιαννιτσόπουλος όλοι είστε μούγκα στην στρούγκα. γιατί δεν ρωτάτε να μάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ? ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ?ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ Δ.Σ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ Δ.Σ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. Η ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Κ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΧΑΖΟΥΣ - ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ Η ΕΑΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ? ΗΡΘΕ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ? ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ? ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Ο ΘΕΟΣ.. ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ 600000 EYRO ΠΟΛΛΑ Η ΛΙΓΑ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΑΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΟ ΠΑΤΑΤΑΣ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΠΛΗΝΕ? ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΦΕΤΟΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΘΕΣΗ?? Α ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΤΩΡΑ ΧΤΗΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΦΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??
    ΚΟΥΙΖ
    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ?????
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΟΙΗΚΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οποίος βρει το όνομα του επιστολεα κερδίζει ένα ταξίδι στην βιομηχανία κρονος κρεμάλα π.....λ..Σ. Γ....ωργ..υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλουσαν τα πόδια του γιαννιτσοπουλου τον εγλειφαν συνέχεια . Α-------π και π---------γ . Άντε γιατι σας βαρεθηκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .