Σύλληψη 36χρονου στο Κλειδί για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη χθες (22-08-2012) τις βραδινές ώρες στο Κλειδί Φλώρινας, από αστυνομικούς της Α΄ και Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 36χρονος ημεδαπός για
καλλιέργεια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο κοντά στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 70 έως 120 εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΡΑΜΠΟ-ΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕΩΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Η Ο.Π.Κ.Ε. ΤΙΣ "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ' ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙς ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΡΑΜΠΟ-ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ANEMOZALI,FLORINEA,ΝΕΑFLORINA K.Λ.Π. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.OΣΟ ΓΙΑ TO AN EINAI H OXI ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .