Εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταιου: Στο ίδιο έργο θεατές …..


 Όπως ήταν αναμενόμενο, η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δήμου Αμυνταιου, δεν ειχε την απαραίτητη απαρτία για την εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. 

Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του

κ. Θεοδωριδη, εθεάθηκαν περί τις 11:30 να τσίπουριζουν σε γνωστό κατάστημα της πόλης του Αμυνταιου…. Από τους 5 δημοτικούς συμβούλους που παραβρέθηκαν στο τσιπουράκι …. Στο δημοτικό συμβούλιο δεν πήγε κανένας !!

Απόλυτα λογικό, αφού η αποχή τους από το δημοτικό συμβούλιο τους έφερε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης σε θέσεις αντιδημάρχων!! 

Ο Δήμαρχος Αμυνταιου που εκλέχτηκε με τις ψήφους που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι που είχαν απαρτίσει τον συνδυασμό του ( καθώς ο Δήμαρχος δεν ψηφίζεται από τον κόσμο, αλλά οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι αυτοί που ψηφίζονται ) θα διοικεί με τους ψήφους της Αντιπολίτευσης ….. 

& Αντιπολίτευση μάλλον θα κάνουν αυτοί που εκλέχτηκαν να διοικούν & ίσως & κάποιοι ιδεολόγοι από την αντιπολίτευση …. Μπερδεύτηκα!! 

Θα δείξει…. 


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Θωμαΐδης στο ξινό χαχαχα Θα γελάσουν και οι πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιορδάνη ξέρουμε πλέον όλοι ψοφάς για το προεδριλική ζήσε το λοιπόν γιατί σε λίγο θα σου τελειώσει... και θα μας κοιτάζεις πάλι μέσα από την τζαμάρια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα παλαιολιθικά σχέδια στο δήμο Αμυνταίου η στρεβλωμένη αριστερά διαχωρίζω το (Κ.Κ.Ε το οποίο είναι original )Οι υπόλοιποι αριστερή Μπιτακης Θεοδωρίδης Λιάσης δεν σέβονται όχι τους θεσμούς όχι τους συντοπίτες τους αλλά και με τους ανθρώπους που κάθονται που κάνουν καθημερινά παρέα δυστυχώς στη σημερινή πραγματικότητα που ζούμε στο Αμύνταιο δεν υπάρχει προηγούμενο είδαμε αυτές τις αριστερές εκτροπές θέλουν να διεκδικήσουν ξανά το δήμο Αμυνταίου γιατί άραγε πιστεύω οι περισσότεροι Αμύνταιοτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους διότι από ανθρώπους που δεν έχουν τσίπα επάνω τους όλα μπορούμε να τα δούμε πιστεύω μέχρι τις εκλογές θα δούμε πολλά πράγματα το κακό είναι ότι θα την πληρώσει το Αμύνταιο και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που ψάχνουν δουλειά και κανείς δεν ασχολείται το να θ
    δημιουργηθούν δουλειές και θέσεις εργασίας ας ελπίζουμε ότι δεν θα βγουν τα σχέδια των τριών όπως σχεδιάζουν να καταλάβουν το δήμο και να το διαχειριστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .