Οι μάσκες έπεσαν!


 Τίποτε δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος.

Daniel O’ Connell, 1775-1847, Ιρλανδός πολιτικός

 

Επιβεβαιώθηκαν οι

πληροφορίες μας για τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις Μπιτάκη – ΘεοδωρίδηΑπό τις 20 Δεκεμβρίου 2021 είχαμε προειδοποιήσει τους δημότες του Αμυνταίου με το άρθρο «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις Μπιτάκη – Θεοδωρίδη;», ότι οι παρατάξεις των κ. Μπιτάκη (οι σύμβουλοι που του έχουν απομείνει) και Θεοδωρίδη θα συμπράξουν προκειμένου να μην εκλεγεί κάποιος από τους «αντάρτες» της παράταξης του κ. Μπιτάκη. Στο άρθρο μας αναφέραμε ότι «υπήρχαν φήμες ότι ο κ. Μπιτάκης «τα έχει βρει» με τον πολιτικό του αντίπαλο κ. Θεοδωρίδη και θα κάνουν δύο συνεχόμενες τεχνητές μη απαρτίες στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να μπορέσουν στη συνέχεια να εκλέξουν κάποιον δικό τους». 

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο οι πληροφορίες που είχαμε.

Αυτό που δεν είχαμε αναφέρει στο άρθρο είναι ότι θα συμπράξει και η παράταξη του κ. Γιαννιτσόπουλου, το οποίο και αποτελεί έκπληξη…

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Πρώτον, πρόκειται για τερτίπια με το νόμο που καταστρατηγούν το θεσμικό ρόλο της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε αξιωματική αντιπολίτευση, αφού οι κ. Μπιτάκης και Θεοδωρίδης συμπλέουν και πια δεν μπορούν να το αρνηθούν!

Δεύτερον, η απαγόρευση εισόδου στην αίθουσα της ειδικής συνεδρίασης στα μέσα ενημέρωσης θυμίζει άλλες εποχές! Ποτέ, μα ποτέ, άλλοτε δεν υπήρξε απαγόρευση στα μέσα ενημέρωσης να καλύψουν την ειδική συνεδρίαση για εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. Τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες, επί δημαρχειών Θεοδωρίδη, ΛιάσηΙωσηφίδη, η πρόσβαση των μέσων ενημέρωσης ήταν απρόσκοπτη, αλλά τότε δεν παίζονταν επικίνδυνα παιχνίδια για την τοπική μας δημοκρατία!

Τρίτον, η εικόνα των Προέδρων, να ξεροσταλιάζουν έξω από το Πνευματικό Κέντρο, όπου θα γινόταν η συνεδρίαση, δεν τιμάει κανέναν. Θυμίζουμε ότι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων έχουν θεσμικό ρόλο, αλλά τους απαγορεύτηκε η είσοδος! Προς τιμήν τους προσπάθησαν να παραβρεθούν οι εξής Πρόεδροι:

1. Αγίου Παντελεήμονα: ΠΗΛΕΙΔΗΣ Ιωάννης
2. Αετού - ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ Κων.νος
3. Άσπρογειων - ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Βασίλειος
4. Λεχόβου - ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Ευάγγελος
5. Λιμνοχωρίου - ΤΑΜΗΛΙΑΣ Αλέξανδρος
6. Μανιακίου - ΤΣΙΒΕΛΕΙΔΗΣ Γεώργιος
7. Πελαργού - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ιάκωβος
8. Σκλήθρου - ΚΟΛΚΙΔΗΣ Παύλος

Τέταρτο και ζουμερό, στην αίθουσα παραβρέθηκαν οι εξής Δημοτικοί Σύμβουλοι:

1. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Θεοχάρης
2. ΓΕΩΡΓΟΥ Τρυφων
3. ΚΥΡΚΟΣ Κυριάκος
4. ΤΟΜΟΥ Πέτρος
5. ΤΣΑΧΕΙΡΙΔΗΣ Σπύρος
6. ΝΑΤΣΗΣ Ιωάννης
7. ΓΡΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Τρύφων
8. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Πρόδρομος
9. ΣΑΠΑΡΔΑΝΗΣ Φώτιος
10. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Κυριάκος

Θα λέγαμε ότι οι παραπάνω σύμβουλοι παραβρέθηκαν προς τιμήν τους στη συνεδρίαση, αλλά θα ήταν λάθος επειδή αυτή είναι η δουλειά τους και γι’ αυτό τους εξέλεξε ο κόσμος. Δεν είναι τιμή τους, απλώς έπραξαν το αυτονόητο! Οι άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται!

Πέμπτο και ζουμερότατο, οι πληροφορίες μας λένε ότι οι σύμβουλοι που πρόσκεινται στον κ. Μπιτάκη ήταν μαντρωμένοι στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου, ενώ οι σύμβουλοι του κ. Θεοδωρίδη στον τρίτο όροφο του δημαρχείου! Μη τυχόν και τους λακίσει κανένας από ντροπή και πάει στη συνεδρίαση.

Εάν ισχύουν οι πληροφορίες μας τότε θα συνιστούσαμε να πέσουν τελείως οι μάσκες και να κάθονται να τα λένε στον ίδιο όροφο μιας και ανήκουν πια σε μία παράταξη με δύο αρχηγούς! Θα κάνουν και καλύτερη παρέα και οικονομία στην θέρμανση… Βέβαια, μπορεί να τσακωθούν για τις αντιδημαρχίες, γιατί μαζεύτηκαν πολλοί υποψήφιοι για συγκεκριμένο αριθμό αντιδημαρχιών… 

Έκτο και απίστευτο (λέτε να είναι αληθινό;), οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Απόστολος από την παράταξη του κ. Θεοδωρίδη μέχρι εχθές έλεγε ότι θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση, αλλά δέχθηκε παρέμβαση από τον κ. ΛΙΑΣΗ Γιάννη (?) και τελικά συμμετείχε κι αυτός στη μεθόδευση για τεχνητή μη απαρτία. Επίσης, ο κ. Θεοδώρου δεν μπορεί να επικαλεστεί ασθένεια ή ανειλημμένες υποχρεώσεις γιατί μέχρι τις 10:45, λένε οι πληροφορίες μας, έπινε τον καφέ του σε γνωστό κατάστημα του Αμυνταίου.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Σύμπραξη Μπιτάκη – Θεοδωρίδη – Γιαννιτσόπουλου – Λιάση; Εντυπωσιακό, αλλά κάτι δεν ταιριάζει…

Όλα αυτά τα ωραία και γραφικά συμβαίνουν στον Δήμο Αμυνταίου. Οι πολιτικοί μας άρχοντες γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους δημότες που τους ψήφισαν για να τους εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι για να κάνουν φτηνά παιχνιδάκια με τα παραθυράκια που αφήνουν οι νόμοι. ΟΙ ανορθόδοξες αυτές πολιτικές επιλογές δεν μπορούν να μας βγουν σε καλό. Εκτός, εάν δεχθούμε την άποψη ενός αναγνώστη μας που έγραψε ότι με αυτά που κάνουν οι πολιτικοί μας έχουμε πιάσει πάτο από την άποψη της πολιτικής ηθικής και ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε. Είναι κι αυτό μία άποψη…

Πάντως, κλείνοντας θα πρέπει να θυμίσουμε τη φράση του Ιρλανδού πολιτικού Daniel O’ Connell «Τίποτε δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος».

 

 

Δημοσίευση σχολίου

27 Σχόλια

  1. Κατρακύλα άσχημη...
    Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να ανακατευτεί ο Λιάσης; Τι συμφέρον έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φόβος του Ιωσηφίδη μήπως; Γιατι να κάνουν αλλιως συναντήσεις οι τρεις τους; Ξερουν οτι δεν μπορεί κανένας τους μεμονωμένα απέναντι του. Οποτε...

      Διαγραφή
  2. Περίεργα αλισβερίσια... Τελικά η εξουσία και το δημόσιο χρήμα τους διαφθείρουν όλους. Δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΕΚΠΛΉΣΣΕΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΉΤΑΝ ΚΆΠΟΤΕ ΔΉΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΚΆΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΊΔΗΣ ΩΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ ΈΔΙΝΕ ΈΡΓΑ ΣΤΟ ΜΠΙΤΑΚΗ Ο ΜΠΙΤΑΚΗΣ ΩΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΏΤΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΕΡΓΆ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΊΔΗ Ο ΛΙΆΣΗΣ ΤΏΡΑ ΩΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΈΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΊΣΕΙ ΤΗ ΣΤΉΡΙΞΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΊΔΗ ΚΑΙ ΌΛΑ ΠΆΝΕ ΜΊΑ ΧΑΡΆ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΌ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΛΛΆ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΣΥΜΦΈΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι αλήθεια αυτό μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα.

      Διαγραφή
  4. Τελικά φτάσαμε στην απόλυτη ξεφτίλα μέσω ατελείωτων πολίτικων και οικονομικών συναλλαγών.
    Και απογοητεύομαι από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους είτε με ιστορία είτε με μέλλον.
    Θεοδωρίδης. Στο πολιτικό του ηλιοβασίλεμα ήθελε να συνδεθεί και να υποστηρίξει αυτό το αντιδημοκρατικό έκτρωμα;
    Λιασης. Γιατι να γινει μέρος αυτής της παρωδίας όταν ευαγγελίζεται πολιτικό μέλλον; Και μην πει κάποιος ότι δεν συμμετέχει γιατί αλλιώς τα λένε οι Σερίφης, Ναντσης.
    Μπαντης. Τόσο πολύ υποτιμά τον Αμυνταιώτη; Καλεί σε Δημοτικό Συμβούλιο ως πρόεδρος και δεν παρίσταται; Εκτιμά ότι το ένα πολιτικό μέλλον που θα χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία θα το εχει μόνο με το να αγκαλιάζει γιαγιάδες και να χτυπάει φιλικά πλάτες;
    Θωμαΐδης. Ομοίως με τον Μπαντη. Κρίμα τα νιάτα και η τσαχπινιά…
    Και αναφορικά με τους υπολοίπους που απουσίασαν! Αλήθεια, θα τους πιστέψει κανείς πλέον στο μέλλον αυτούς τους «σεβαστούς» Δημοτικούς Συμβούλους όταν προκύπτει από παντού ότι είναι «αγοραίοι»;
    Γιατί πως αλλιώς συντονιστήκαν όλοι αυτοί μαζί;
    Και νομίζω ότι η αυριανές αντιδημαρχίες θα επιβεβαιώσουν όλα τα παραπάνω.

    Και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ο Ιωσηφίδης.
    Αυτόν νομίζουν ότι χτυπούν αλλά αυτός βγαίνει ο πιο κερδισμένος της Κυριακάτικης Ξεφτίλας.
    Και η πλάκα είναι ότι στο τέλος θα νομίζουν ότι του την έφεραν εκλέγοντας κάποιον Μπαντη.
    Όμως χωρίς να τον βλέπω είμαι σίγουρος ότι ήδη απολαμβάνει την πολιτική ξεφτίλα της αντίπαλης τριανδρίας.
    Ήδη η τριανδρία Μπιτακη, Λιαση, Θεοδωρίδη τον εχει εξυψώσει στο Αμύνταιο χωρίς καν να κουνήσει το δαχτυλάκι του.

    Το θεμα μου όμως δεν είναι ουτε ο Ιωσηφίδης. Το θέμα μου είναι η κατρακύλα του Αμυνταίου.
    Ο ευτελισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η απουσία στρατηγικού πλάνου για τον Δήμο μας και η μανία με την μικροπολιτική.

    Αλήθεια; Γιατι ο Μπιτακης δεν πήγε στην Φλώρινα στην εκδήλωση για το Φυσικό Αέριο; Η μοναδική απουσία δήμαρχου της Δητ.Μακεδονιας!
    Ο Λιάσης ως πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου; Ο Θεοδωρίδης;
    Αυτά είναι τα σημαντικά αλλά «μην μου του κύκλους τάραττε». Αυτοί έχουν πρόβλημα Ιωσηφίδη.
    Καληνύχτα Αμύνταιο. Δυστυχώς ξανά.

    Αλιγνίτιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τι ξεφτιλα ειναι αυτη; Πως κανανε το Αμυνταιο ετσι; Δυστυχώς αυτα κανει η φτώχια. Υλική και πνευματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτωχή στο πνεύμα είστε όλοι οι παραπάνω μαζί με τον αρχηγό σας

      Διαγραφή
  6. Κλείστε το μαγαζί και πετάξτε τα κλειδιά στον υπόνομο. Τέτοιος ξεπεσμός; Πολιτικάντηδες της πλάκας, του συμφέροντος και της υποκρισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστο, εντάξει στη ΔΕΤΕΠΑ; Όλα για την μασαμπουκα;
    Και σου λεει, νέοι πολιτικοί με οραμα!
    Αλλα δεν εκατσε το Νοσοκομείο και σου λεει οτι παρουμε στα επόμενα 2 χρονια.
    Ξαναέλα για ψήφο όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για μια χούφτα δολάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προβλέπω ότι τις επόμενες ημέρες κάποιος εξυπνάκιας από Μπιτακη πλευρα να βγει να πει ότι προβλέπεται από τον κώδικα. Ο κώδικας προβλέπει μη απαρτία για τρεις συνεχείς φορες όμως μόνο για λόγους ανωτέρας βίας .Όμως δεν δικαιολογεί τέτοια ξεφτίλα. Και μπορεί να βρουν και τον μπελά τους κιόλας. Προβλέπω να τους εχει παρει ο Διευθυντής στον λαιμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλη μια μαύρη σελίδα. Μπραβο σε αυτούς που σε σεβάστηκαν το Δημοτικό Συμβούλιο και παρεβρέθησαν.
    Με τους άλλους όταν …θα ξανάρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμος Φλώρινας, Δήμος Πρεσπών, Δήμος Εορδαίας, Δήμος Βοιου, Δήμος Κοζάνης, Δήμος Σερβίων οι υπόλοιποι Δήμοι Καστοριάς, Δήμος Βελβεντού και Γρεβενών εξέλεξαν με τις νόμιμες διαδικασίες Προεδρεία και μέλος των επιτροπών, ο Δήμος Αμυνταίου ξεχώρισε για άλλη μια φορά.... Ντροπή, ντροπή ντροπή.Οι κύριοι καρεκλοκενταυροι γιωσκος Μπαντής,θωμαιδης, μπερμπεριδης τι έχουν να μας διδάξουν?Η εξουσία πάνω από όλα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΡΊΜΑ ΚΡΊΜΑ ΚΡΊΜΑ ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΟΠΉ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΑΠΌ ΚΑΘΑΡΟΎΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΌΧΙ ΑΠΌ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να σπάσει αυτό το απόστημα που για δεκαετίες τώρα κρατάει το Αμύνταιο δέσμιο της μετριότητας τους. Πρέπει επιτέλους να βγουν οι μπροστά οι δυνάμεις που μπορούν αλλάξουνε αυτήν μιζέρια και την πολιτική απάτη. Μια κάστα είναι που με καθρεφτάκια μας κοροϊδεύει χρόνια τώρα. Αρκετά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ;;;;;;;;;
    Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ 700 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ . ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 700 ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ...
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Γ.Λ. ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ Κ.Θ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΨΥΓΕΙΑ ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο Κ.Θ. ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ, ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Μ. ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Θ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μεθοδεύσεις και πομπές καλά σχεδιασμένες από τον ΜΕΓΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ (βλ. Πτολεμαΐδα) και από τον ΜΕΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ που απέτυχε δύο φορές να μα διοικήσει με εκλογές και το πέτυχε ως διορισμένος με παχυλό μισθό. Ευτυχώς δικαιώθηκα που δεν τον ψήφισα καμιά φορά. Βέβαια κι ο Λιάσης που ψήφισα τότε για δήμαρχο στην πορεία βγήκε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι άντρες φοράνε παντελόνια. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άλλοι πολέμησαν κι άλλοι δοξαζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικα ΓΑΤΑ ο Ιωσηφιδης κατι ηξερε οταν ειπε :ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!!!
    ... Λίαση ζητάς και στήριξη... έφαγες τα μούτρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ρημάξατε έναν ήδη ταλαιπωρημένο και κατάφορα αδικημένο από την κεντρική εξουσία τόπο. Μικρό παιδί ήμουν και θυμάμαι τα ίδια πρόσωπα να πρωταγωνιστούν με τις ίδιες ανησυχίες: πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις, πως θα αποκομίσουν προσωπικά κέρδη, πως θα επανεκλεγούν για να καμαρώνουν στις παρελάσεις κλπ κλπ…Όσο για τους «νέους» που μας αντιπροτείνετε διαρκώς ως λύση που θα αντικαταστήσει το παλιό και διεφθαρμένο καθεστώς, ένα έχω να πω: τα μυαλά τους είναι πιο σάπια και από των παππούδων μας! Δυστυχώς ο κόσμος δε σας παίρνει στο κυνήγι όλους μήπως και δούμε άσπρη μέρα. Τον Θεοδωρίδη που εκλέγεται από το 1986 σε δημόσια αξιώματα, τον
    Λιαση που υπήρξε ο πιο καταστροφικός δήμαρχος στην ιστορία του Αμυνταίου, τον Ιωσηφίδη με τα παχιά λόγια του και την οικονομική του αλαζονεία που νομίζει ότι μια ζωή θα εξαγοράζει τις συνειδήσεις των ιθαγενών, τον Μπιτακη που μας τον φυτεύσαν και τον ακολουθούσαν ήδη ένα κάρο σκάνδαλα και αποτυχίες….αλλά και όλους όσους τους πλαισιώνουν, νέους και γέρους μαζί με τα οπισθοδρομικά μυαλά τους, την πονηριά και την υστεροβουλία τους. Η εικόνα που δημιουργήσατε κύριοι για τον τόπο τον δικό μας και των προγόνων μας είναι αισχρή. Ντρέπομαι που είμαι δημότης ενός δήμου που μόνο στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να υπάγεται. Κυρίως όμως ντρέπομαι για τους συνδημότες μου που με ένα χτύπημα στην πλάτη ή ένα 50ρικο θα παραχωρήσουν ξανά τις τύχες τους στα βρώμικα και κυρίως ανίκανα χέρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημοσιεύστε κανα σχόλιο ρε κοπρόσκυλα του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .