Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Αμυνταιου βάζει ΣΤΟΠ στο bullying


Η Διεύθυνση & το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου Αμυνταιου, βάζει ΣΤΟΠ στο bullying & σε οποιαδήποτε άλλη παρεμβατική συμπεριφορά.

Κατόπιν επικοινωνίας μας με την Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Φωτιάδου,  ενημερωθήκαμε για την άμεση παρέμβαση τόσο της ίδιας όσο & των υπολοίπων καθηγητων  κατά των παρεμβατικών συμπεριφορών από κύκλο μαθητών, κινήθηκαν εν τη γένεση των συμπεριφορών, ώστε να τις εξαλείψουν διεξοδικά . 

Έχουν κινηθεί από την πρώτη στιγμή που έλαβαν γνώση & έχουν ξεκινήσει οι 

προβλεπόμενες διαδικασίες με (ψυχολόγους & κοινωνικούς λειτουργούς)τις υποστηρικτικές δομές & όλες τις αρμόδιες αρχές. 

Η κα. Φωτιάδου, μας ξεκαθάρισε πως είναι αποφασισμένη να μη επιτρέψει κανένα είδος εκφοβισμού . 

Το ζητούμενο για την κα. Φωτιάδου δεν είναι μόνο να σταματήσουν οι συγκεκριμένες συμπεριφορές από μια ομάδα παιδιών , αλλά μέσα από δράσεις που έχει προγραμματίσει να αποτραπούν μελλοντικές παραβατικές συμπεριφορες

& τέλος, κλείνοντας, μας διαβεβαίωσε ότι η ίδια αλλά & οι εκπαιδευτικοί κοινότητα του Γυμνασίου δείχνει μεγάλη ευαισθησία, για τέτοια θέματα που αφορούν παιδιά, ως εκπαιδευτικοί.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Η κυρία Φωτιάδου αποτελεί πρότυπο μίμησης κάθε διευθυντή!Προσωπικά,γνωρίζω περιστατικό μαθητή ο οποίος δεχόταν bulling από το δημοτικό από συμμαθητές του,πράγμα που τον έκανε εχθρικό προς το σχολείο.Ούτε η Πρωτοβάθμια ούτε άλλο γυμνάσιο του Αμυνταίου κατάφερε να βοηθήσει τον μαθητή και εστάλη στο γυμνάσιο του Αμυνταίου!Γνωρίζω προσωπικά τις προσπάθειες που κατέβαλε η κυρία Φωτιάδου,η οποία πέτυχε να ενσωματώσει τον συγκεκριμένο μαθητή και να τον εντάξει στο σχολικό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.Είναι αξιέπαινη και είναι πάντα πάνω από τα παιδιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γυμνάσιο Αμυνταίου αποτελεί πρότυπο γυμνασίου και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι ως γονείς.Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει υποστεί έστω και λεκτικό bulling,όπως και το δικό μας παιδί.Όταν όμως απευθυνθήκαμε στη διευθύντρια,μας βοήθησε πολύ και άμεσα,με αποτέλεσμα το παιδί τώρα να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .