Απάντηση Δημάρχου Αμυνταιου στον κ. Μάκη Ιωσηφιδη


  Αναφορικά με τα όσα ανέφερε ο κ. Ιωσηφίδης στο από 26-10-2021 χυδαίο παραλήρημα του-όπου εκδήλωσε και τον πραγματικό του χαρακτήρα, καθώς δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του από τις απανωτές δικαστικές ήττες και το γεγονός ότι διακόψαμε εγκαίρως την άλωση της δημοτικής περιουσίας προς όφελος του, σας γνωρίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα παραθέσουμε συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρουσιάσουμε όλα τα σχετικά έγγραφα, χωρίς αοριστολογίες όπως του κ. Ιωσηφίδη, και θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά ότι ο κ. Ιωσηφίδης είναι μαλωμένος με την αλήθεια.

 Όσον άφορα την αγωνία του γιατί δεν προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη, του γνωρίζουμε ότι εμείς ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα (αποφάσεις και διατάξεις) των δικαστικών ερευνών και όχι τις προσφυγές στη δικαιοσύνη. Ο ίδιος μέχρι τώρα έχει επανειλημμένα προαναγγείλει την προσφυγή του στη δικαιοσύνη αλλά έχει ξεχάσει να ανακοινώσει ότι στις 5 υποθέσεις που ήδη διεκπεραιώθηκαν τα αποτελέσματαήταν εις βάρος του .

 Υποσχόμαστε στη συνέντευξη τύπου να μοιράσουμε τις σχετικές αποφάσεις και διατάξεις για να μην μείνουν αμφιβολίες ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, εκτός βέβαια αν έχει πάλι αντιρρήσεις ο κ. Ιωσηφίδης και θέλει να μη λάβουν γνώση οι δημότες τις σχετικές αποφάσεις και διατάξεις, επικαλούμενος το βιομηχανικό και εμπορικό απόρρητο, τα προσωπικά δεδομένα και τηνΕυρωπαϊκή Συνθήκη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

 Υποσχόμαστε λοιπόν να ενημερώσουμε τους πολίτες όταν δικαιωθούμε και όχι όταν ασκούμε προσφυγές ενώπιον της δικαιοσύνης .

 Ας μην βιάζεται, θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης και για αυτόν. Και μην ξεχνάτε, κ. Ιωσηφίδη, οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα….

 

Άνθιμος  Μπιτάκης                                                                                                                    Δήμαρχος  Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δήμαρχε μας έχεις πρήξει με το ξινό νερό το ενδιαφέρον σου είναι μόνο αυτό κοίταξε λίγο τον Δήμο και τα προβλήματα που έχουμε στο δήμο μας οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι έχω κάποιες δυνατότητες παιδιά ξυπνήστε παρατήστε το δήμαρχο και τον ιωσηφίδη τα προβλήματα του ξινού νερού που τα δημιούργησε ο ίδιος ο δήμαρχος γιατί άλλα έλεγε προεκλογικά αλλά κάνει τώρα και καταλαβαίνουμε όλοι. από ότι λέει ο δήμαρχος πλέον το θέμα είναι στη δικαιοσύνη. Από εκει και πέρα κάντε κάτι δημιουργήστε καμία θέση εργασίας να έρθει καμιά επένδυση στην περιοχή να δουλέψουμε αυτά έχουν σήμερα ενδιαφέρον και αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .