Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Φλώρινας


 Με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση τουΠανελληνίου Πρωταθλήματος & 1ου αγώνα Κυπέλλου ENDURO στη Φλώρινα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

  «Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Μ.Ο.Φ. για την άρτια διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος & 1ου αγώνα Κυπέλλου ENDURO, που κέντρισε για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

    Η προσπάθεια του συλλόγου να εξελίξει την Πανελλήνια διοργάνωση σ΄ ένα σημαντικό θεσμό για την περιοχή μας, κρίνεται ιδιαιτέρως σπουδαία, όχι μόνο από πλευράς τουρισμού και εξωστρέφειας, αλλά και ανάδειξης της οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς.

  Άξιοι συγχαρητηρίων και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκδήλωσης, που συνέβαλαν στην επιτυχής φιλοξενία, αποδεικνύοντας ότι η πόλη μας μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Άντε πάλι εσύ με τα συγχαρητήρια… Κάνα έργο θα κανείς ή θα κοιτάς τι δημοσιεύει ο φίλος ο βουλευτής και θα κανείς και εσύ τα ίδια… Με τέτοια δεν πείθεις, ξυπνά. Και αφήστε τους μεγάλους σταυρούς κάθε Κυριακή στις εκκλησίες και μετά φωτογραφίες για εντυπώσεις στο Facebook, έλεος πια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .