Για άλλη μια σχολική χρονιά κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός των ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας


 Παρά το αρχικό πρόβλημα που είχε ανακύψει με τον αποκλεισμό παιδιών που δεν έλαβαν voucher και δεν είχαν δικαίωμα εγγραφής, τελικά όλα τα παιδιά για τα οποία έχει υποβληθεί αίτηση στα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας θα γίνουν δεκτά.

Άλλωστε, πρόθεση της δημοτικής αρχής ήταν να δεχτεί στα ΚΔΑΠ όλα τα παιδιά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών, όπως συνέβη και πέρσι.

Οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών δίνουν λύση σε ένα οξύ οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα για δεκάδες οικογένειες του Δήμου μας, ειδικά την δύσκολη αυτή περίοδο κι εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, ο οποίος ικανοποίησε το αίτημα δεκάδων Δήμων, μεταξύ των οποίων και του Δήμου Φλώρινας, για την πρόσθετη χρηματοδότηση μας.

 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. -Κρατώ την τελευταία σειρά: «για την πρόσθετη χρηματοδότηση μας.» και το ερώτημα είναι: Πόση είναι αυτή η πρόσθετη χρηματοδότηση που δεν αναγράφεται και σε τι ύψος φτάνει, απλά να γνωρίζει ο Έλληνας φορολογούμενος τι πληρώνει και που πάνε τα λεφτά του.
    -Στα οικονομικά δεν χωράνε σκιές πρέπει να γίνεται αναφορά στο συνολικό ύψος των δαπανών γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς πολιτικούς.-
    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    Δημοσιογράφος
    Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .