Τραμπουκισμοί στο Δημαρχείο Αμυνταίου;


 Ανάστατοι οι πολίτες του Αμυνταιου για περιστατικό που ακούγεται πως εκτυλίχτηκε στο Δημαρχείο Αμυνταιου….

Σύμφωνα με τα όσα ψιθυριζονται ,την προηγούμενη εβδομάδα, Αντιδημαρχος, επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά, έξω από την πόρτα του τέταρτου ορόφου, σε δημοτικό υπάλληλο, για άγνωστο λόγο. 

Αν είναι αλήθεια, ο Δήμαρχος Αμυνταιου, έλαβε γνώση ;

Τι ενέργειες έχουν γίνει ; 

Ελπίζουμε να μη είναι αληθές και να είναι απλά φήμες.

Γιατι η συγκάληψη τραμπουκισμού και εκφοβισμού, από άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας θυμίζουν άλλες εποχές που όλοι θελουμε να ξεχάσουμε ……..

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Τι ρωτάς ανάποδη αφού ξέρεις πως είναι αλήθεια
    Ο μπιτ τον καλύπτει
    Ο υπάλληλος δεν έκανε μήνυση γιατί μετά θα τον τρέχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το δήμαρχο ρωτήστε στο φιλώτα ο άνθρωπος δεν παίζεται έχει κανένα δημαρχείο μπάχαλο έχει κάνεινα την δημοτική αρχή έχουμε ακούσει από το στόμα του και τι δεν έχουμε ακούσει και βέβαια καλύπτει τον αντιδήμαρχο που τον έχει για όλες αυτές τις δουλειές ακούστηκε ότι θέλει να επιβάλλει στον υπάλληλο να κάνει παράνομη πληρωμή μπράβο στον υπάλληλο τι κάνουν οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του Αμυνταίου που έχουν και φιλοδοξίες και αυτοί καλύπτουν τον αντιδήμαρχο που ήθελε να επιβάλλει στον υπάλληλο να κάνει παράνομες πληρωμές Για πείτε μας κύριε θωμαΐδη και κύριε Μπαντή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΓΩΜΑΣΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δημος συνεχιζει σε πληρη παρακμη. Σε επιπεδο προσωπων, λειτουργειας θεσμων, δημοκρατις, ενημερωσεων και διαφανειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ .--
      ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΜΗ.
      ΟΙ ΔΕ ΜΟΥΣΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΣΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ... ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

      Διαγραφή
  5. πέρα από τον τραμπουκισμό που στο τέλος τέλος είναι μάλλον υπόθεση εισαγγελέα κι αστυνομίας αν κάνει μήνυση ο υπάλληλος, με τις παράνομες πληρωμές τι έγινε;
    δεν ασχολήθηκε ούτε με αυτές ο εντιμότατος... κύριος... Δήμαρχος ...;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί συνδημότες,
    Μπορεί καποιο να μας κάνουν να γελάμε με τα κατορθώματα τους αλλά η κατάσταση είναι τραγική.
    Σε ολη την χώρα βρέχει χρήμα και γίνονται διάφορες επενδύσεις και αλλαγές ενω σε εμάς δεν κουνιέται τίποτα. Είμαστε πραγματικά στάσιμοι σε όλα τα επίπεδα.
    Στο Αμύνταιο οποιος πηγε να κάνει εστω και μια επένδυση που δεν είναι καφετέρια ή μπαρ κυνηγήθηκε και τον είπαμε και κλεφτη.
    Τα παιδια όλα μεγαλώνουν για να φύγουν από το Αμύνταιο και εμείς ασχολούμαστε εν ετη 2022 με τον Μπιτακη, τον Μουφα και τον Φαρμακοποιό.
    Εχουν ολοι τους περάσει από την Διοίκηση και δεν έχουν βοηθήσει στο ελάχιστο εκτός του να δημιουργούν κλίκες μέσω πολίτικων συναλλαγών.
    Και όμως αυτοι απασχολούν ακομα τις συζητήσεις μας. Δειγμα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο στον τόπο μας.
    Ακούς διάφορους «γηραιούς» σοφούς την δεύτερη δεκαετία του 21ου αιωνα να αναγάγουν το οτιδήποτε στον Εμφύλιο!
    Μαθαίνουμε για σωματική επίθεση Δημοτικού Συμβούλου σε Υπάλληλο του Δημου και δεν αντιδρά κανένας μας για ποιον λόγο εγινε η εν λόγω επίθεση.
    Ενώ ξέρουμε ολοι ότι εγινε για εντολη πληρωμής που αρνήθηκε ο ευσυνείδητος Υπάλληλος. Και όμως ακόμα αυτός ο Δημ.Συμβουλος κυκλοφορεί στην πολη μας ως άλλος Ιούλιος Καίσαρας.
    Μαθαίνουμε ότι προκειμένου ο Μπιτακης να ορισει Προέδρο της αρεσκειας του επιλεγει ακατάλληλους συνεργάτη μονο και μονο για να διατηρήσει την αδιαφάνεια.
    Και μετα θα ρωτάμε γιατι δεν έγινε κάποια πρόοδος σε κάποιο τομέα. Ακόμα και η πλατεία γίνεται για όφελος μέλος της Διοίκησης και όχι με οραμα πόλης ή μετα από δημόσια διαβούλευση.
    Και ακομα τα ιδια και χειροτέρα ισχύουν για τα χωριά του Δήμου μας.
    Δυστυχώς χάνονται τέσσερα πολύ κρισιμα χρόνια και εμείς είμαστε θεατές στο ιδιο έργο.
    Οραμα και σχέδιο υλοποιήσιμο υπάρχει σε αυτην την νοσηρή κατάσταση που μας διαφεντεύει τοσα χρονια;
    Ή θα περιμένουμε να φυγει ο Μπιτακης για να ξαναέρθει ο Μουφας και μετα ο Λιασης και για τελος ξανά ο Μπιτακης λές και δεν τους έχουμε δει;
    Και μετα θα φταίει ο Χατζιπετρης; Ας βαλουμε ένα τέλος στην ανικανότητα κάποιων αιρετών.
    Ας βάλουμε ένα τελος, γενικότερα. Το ξυπνητήρι χτυπάει εδώ και ωρα.


    Αλιγνίτιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .