ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι ενστάσεις για το voucher 2.520 ευρώ για 10.000 ανέργους, μέχρι πότε η προθεσμία


 Ξεκινούν οι ενστάσεις για το voucher 2.520 ευρώ για 10.000 ανέργους από τον ΟΑΕΔ, ακολουθούν τα οριστικά αποτελέσματα. Μέχρι πότε μπορούν να γίνουν ενστάσεις μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων στο πρόγραμμα «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής». 

Οι επιλαχόντες και οι μη επιλεγέντες του προγράμματος «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής» έχουν το δικαίωμα υποβολής ενστάσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από τη χθεσινή δημοσίευση των Πινάκων Κατάταξης προσωρινών Ωφελουμένων.

 Κάθε ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και τις συνδεόμενες με αυτό υπηρεσίες συμβουλευτικής και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, δικαιούται να λάβει συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο διακρίνεται σε 

επίδομα θεωρίας και επίδομα πρακτικής άσκησης, συνολικής αξίας 2.520 ευρώ.

Για τις ενστάσεις που ενδεχομένως προκύψουν, θα συγκροτηθεί επιτροπή ενστάσεων, με απόφαση του Προϊσταμένου της ΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ, για τους ωφελούμενους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια