Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων


   Η Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Η ημέρα, που τιμούμε τους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή, τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, μας στήριξαν και μας αγάπησαν, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.

  Με σεβασμό στους ανθρώπους που αποτελούν το στήριγμα για την ελληνική οικογένεια και κοινωνία, η μέρα αυτή μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να νοιαζόμαστε καθημερινά για αυτούς και πολύ περισσότερο τώρα που καλούμαστε να τους προστατεύσουμε λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε. Οι άνθρωποι μας δεν θα πρέπει να νιώθουν απομονωμένοι και μόνοι, αλλά να αισθάνονται ενεργοί και να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, όσο αυτό τους επιτρέπεται. Ο Δήμος Αμυνταίου μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προσφέρει υπηρεσίες καθημερινής φροντίδας και  ψυχολογικής υποστήριξης στους ηλικιωμένους συνδημότες μας.

  Αυτή λοιπόν τη μέρα, οφείλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα μας έχουν προσφέρει, για την αγάπη, τη σοφία, τις γνώσεις και τις συμβουλές τους. Έχουν τον αμέριστο σεβασμό μας και την καθημερινή και συνεχή προσπάθειά μας  για να συνεχίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια και ποιότητα. 

Άνθιμος Μπιτάκης                                                                                            Δήμαρχος Αμυνταίου

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια