Με Συνέπεια και Στο Αυριο: Παιδικές χαρές του Δήμου Αμυνταίου

Δυσάρεστη εντύπωση μας προκάλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μπιτάκη, που αφορά τις παιδικές χαρές του δήμου μας.

Άστοχη και παραπλανητική θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την προσπάθεια του Δημάρχου,να παρουσιάσει ως έργο της διοίκησής του, την κατασκευή των παιδικών χαρών.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, καλούμαστε να απαντήσουμε στον Δήμαρχο και να ενημερώσουμε τους συνδημότε μας.

Στο σύνολό τους οι παιδικές χαρές του Δήμου, όπως άλλωστε είναι γνωστό, κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια της δικής μας θητείας. Αφού αρχικά προχωρήσαμε στην απαραίτητη απομάκρυνση όλων των παλαιότερων και ακατάλληλων οργάνων, μέσα από μια σειρά μελετών εναρμονισμένων στην κείμενη νομοθεσία, υλοποιήθηκε έργο ύψους άνω των 800.000 €, μέχρι το 2019, με σύγχρονα όργανα που τηρούν τους επιβεβλημένους κανόνες ασφαλείας.

Η χρονοβόρα διαδικασία πιστοποίησης (όπως σωστά τουλάχιστον παραδέχεται στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος) προφανώς και δεν του δίνει το άλλοθι να υπερηφανεύεται για το έργο αυτό.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα και εμείς αλλά και οι συνδημότες μας να υποδεχτούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έργα που θα ανήκουν στην διοίκηση Μπιτάκη, έπειτα από μια διετία ανομβρίας και μετριότητας.

Έως τότε θα τον παρακαλούσαμε, ως οφείλει, να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά να τις χαρούν και να διασκεδάζουν από εδώ και πέρα με ασφάλεια!

Όπως επίσης να χαρούν τα τρία γήπεδα 5x5 στο Αμύνταιο και στο Ξινό Νερό, που και σε αυτά αντικαταστάθηκαν οι τάπητες με καινούριους.

 

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Επικεφαλής της παράταξης «Με συνέπεια και στο αύριο»

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια