Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της κοινότητας Λεβαίας

Ευχαριστούμε θερμά τον δημοτικό σύμβουλο Αντωνιάδη Θεοχάρη για τη δωρεά (7) φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας led εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και των υλικών για τη συντήρηση των υφιστάμενων μεταλλικών στυλών στήριξης των νέων φωτιστικών σωμάτων.

Τα καινούργια αυτά φωτιστικά βρίσκονται εντός της κεντρικής Πλατείας του χωριού έναντι του νηπιαγωγείου Λεβαίας. Η αισθητική και ουσιαστική αναβάθμιση που επήλθε στον χώρο μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους καθώς εξοικονομείται ενέργεια και θα ‘χουμε λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

Παραστατίδης Στυλιανός

Πρόεδρος Τ.Κ Λεβαίας

 




Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Πολύ καλή η τεχνολογία led αλλά γιατί δεν τα έκανε ο δήμος; Άλλοι δήμοι έχουν αντικαταστήσει όλα τα φωτιστικά με led κι εδώ περιμένουμε δωρεές; Δεν είναι λίγο ντροπιαστικό για την δήμο Αμυνταίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν αλλες δουλειες, πιο σημαντικες. Ασε που δεν θα εχουν βρει και τον καταλληλο προμηθευτη. Εβαλαν ομως φορτιστες ηλεκτρ. οχηματων!!!!

      Διαγραφή
  2. Μπραβο ρε Χάρη!!!
    Είσαι μια όαση σε αυτό σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο και αγαπάς τον τόπο σου.
    Ο Δήμαρχος με ενα καρό χρήματα μια πίτσα δεν κερνάει! Ξέρει αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε τελευταία φορά Δημοτικός Σύμβουλος έχει κάνει τέτοια χειρονομία; Πολλά μπραβο σε αυτό το παιδί που επειδή δεν έγινε υποχείριο του ανεκδιήγητου Μπιτακη και δεν συναλλάχθηκε οπως καποιοι αντιδήμαρχοι τον έχει περιθωριοποίησει. Ξεμπρόστιασε πολλους στο Δημαρχειο και ο χρόνος θα το δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο χαρη δεν εισαι μονο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .