Δημοσκόπηση MRB: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 15,9% έχει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση που διενήργησε η MRB και παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/11) από το Star.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, στην πρόθεση ψήφου ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 37,6%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στο 21,7%. Το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει 5,7%, το ΚΚΕ 4,5%, η Ελληνική Λύση 4,2% και το ΜέΡΑ25 2,7%.

Το «άλλο κόμμα» ακολουθεί στο 3,6%, 4,8% είναι το ποσοστό των λευκών, ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 15,2%.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Βγαλτε μια ,με..εκατον ενα τα εκατο διαφορα ,για να τελειωνουμε,γιουσουφακια του Κουλη,με αυτο το αχαρο και βλακωδες παιχνιδι, των δηθεν δημοσκοπησεων..Ενταξει,ενταξει μας πεισατε..Μη κουραζεστε και ξοδευεστε αλλο..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε απο δω ρε κωλοτουμπα που ησουν αντιμνημονιακος και εγινες μνημονιακος, που το οχι το έκανες ναι, που θα εσκιζες τα μνημονια και τα διατήρησες, που εβριζες τους αμερικανους και την μερκελ και πηγες τους προσκύνησες , που έβριζες τα άκρα και πηγες και συνεργάσθηκες μαζί τους, κοκκινη νεα δημοκρατια

      Διαγραφή
    2. ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΥΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙ

      Διαγραφή
  2. Καταστρέφει την Ελλάδα καταστρέφει την δοτική Μακεδονίας καταστρέφει το λεκανοπέδιο αμυντικού και εσείς τουσ στήριζε Καλά να πάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .