Δημοσκόπηση Mega: Ποιά η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδείχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό έδειξαν τα ευρήματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε για λογαριασμό του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Mega η εταιρεία Metron Analysis σε δείγμα 1.205 ατόμων.

Συγκεκριμένα, το 45% των ερωτηθέντων απάντησαν πως καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 17%, ο Γιάνης Βαρουφάκης με 2%, η Φώφη Γεννηματά με 2%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 2%.

Μεγάλο ποσοστό έχει συγκεντρώσει και η απάντηση «κανένας» καθώς το 23% των ερωτηθέντων δεν θέλησε να αναφέρει κάποιο όνομα στην απάντηση του.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με διαφορά 16,1% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ωστόσο παρουσιάζει άνοδο κατα 1 μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο Κυριακος..βεβαιως βεβαιως..Αργοτερα, οταν ξεφουσκωσει,και δεν πουλαει πλεον ουτε στην FRAY DAY, O Μπακογιανης, η Ντορα,η Αλεξια,κι οτι απεμεινε ρεστο,απ τη σπορα του Μητσοτακαρου...A.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .