Φορολοταρία Μαΐου 2020: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Η κλήρωση που έγινε χθές Πέμπτη (25/06/2020) για την φορολοταρία του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ έγινε με βάση τις συναλλαγές με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής που έκαναν οι φορολογούμενοι τον μήνα Μαϊο.

 
Οι 1.000 τυχεροί της κλήρωσης για τη φορολοταρία κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Η καταβολή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς γίνεται μέσω τραπεζών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση aade.gr.
-Για να δείτε αν είστε από τους τυχερούς πατήστε ΕΔΩ.
-Για να δείτε τους τυχερούς λαχνούς πατήστε ΕΔΩ.
Επιλέγετε: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα ζητηθεί, συμπληρώνεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός στο TAXISnet.

Φορολοταρία Μαΐου 2020: Έπαθλα και νικητές

Τα 1.000 ευρώ του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα, ενώ δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr, όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς που ανέδειξε η φορολοταρία.

Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών, αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος στους νικητές, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στο TAXISnet.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια