Ανάκληση και αντικατάσταση αντιδημάρχων – Ανακατανομή των μεταβιβαζόμενων αρμοδιοτήτων

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Α. Τροποποιεί την αριθμ. 1596/15276/06-09-2019 απόφαση Δημάρχου, (ΑΔΑ: Ω0ΩΨΩΨΛ-Α0Σ) περί «Ορισμού Αντιδημάρχων και μεταβίβασης αρμοδιοτήτων». Β. Ανακαλεί τους αντιδημάρχους, κ. Γεώργου Τρύφων του Παντελή και κ. Τσαχειρίδη Σπύρου του Σαμψών από την θέση των Αντιδημάρχων Αμυνταίου και τους απαλλάσσει από την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, πριν τη λήξη της θητείας τους λαμβάνοντας υπόψη:

α. Την έμπρακτη διαφοροποίηση των αντιδημάρχων από τις επιλογές της διοίκησης του δήμου σε ζήτημα καθοριστικής σημασίας για τα συμφέροντα του ιδίου και της ανώνυμης εταιρείας που ανήκει σε αυτόν. 

β. Τη δημόσια προσωπική επίθεση κατά του δημάρχου από ένα εξ αυτών και την έγγραφη αντιπαράθεση αμφοτέρων προς το δήμαρχο, δια της συνυπογραφής εξωδίκου δηλώσεως με έντονα επιθετικό και συγκρουσιακό χαρακτήρα. 

γ. Τη διαπίστωση ότι με τις ανωτέρω ενέργειες οι δύο αντιδήμαρχοι απώλεσαν την εμπιστοσύνη του δημάρχου και την ικανότητα να τον συνδράμουν στην άσκηση των καθηκόντων του, με συνέπεια να έχει ματαιωθεί στην πράξη η αποστολή που ο νόμος αναθέτει στους αντιδημάρχους, δηλαδή την επικουρία του δημάρχου. 

δ. Την υποχρέωση του δημάρχου να διασφαλίζει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας (άρθρο 58 παρ. 1 Ν 3852/2010), η οποία τίθεται σε κίνδυνο, όταν τα πρόσωπα που κατέχουν δημοτικά αξιώματα συγκρούονται με σφοδρότητα για ζητήματα ιδιαιτέρως σοβαρά για τα συμφέροντά της. 3 ε. Την ανάγκη αποτελεσματικής άσκησης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής (άρθρο 58 παρ. 1 Ν 3852/2010), η οποία προφανώς δεν ικανοποιείται με τη δράση αντιδημάρχων που αμφισβητούν απροκάλυπτα ή απαξιώνουν τα κίνητρα του δημάρχου και των επιλογών του. Γ. Τοποθετεί στις θέσεις των ανακαλούμενων με την παρούσα αντιδημάρχων τους κ. Μπερμπερίδη Πέτρο του Γεωργίου και κ. Χατζητιμοθέου Ιωάννη του Χρύσανθου, με θητεία από την 06-05-2020 έως και την 05-09-2020 και τους μεταβιβάζει τις αναγραφόμενες στην (Δ) παράγραφο αρμοδιότητες. Δ. Ανακατανέμει την μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων στους Αντιδημάρχους ως εξής:

 1. Στον κ. Μπάντη Ιορδάνη του Ζήση, δημοτικό σύμβουλο (του επιτυχόντος συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία») μεταβιβάζει καθ’ ύλην και κατά τόπον για την Δημοτική Ενότητα Αμυνταίου τις παρακάτω αρμοδιότητες: Καθ΄ ύλην : 

 Την εποπτεία των υπηρεσιών του προσωπικού που υπάγονται στις Διευθύνσεις α) Διοικητικών – Κοινωνικών και β) Οικονομικών Υπηρεσιών. 
 Την υπογραφή της αλληλογραφίας με άλλες αρχές, υπηρεσίες ή πρόσωπα, εφόσον αυτή σχετίζεται με τις υπηρεσίες που εποπτεύει και την υποβολή εισηγήσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο, την Εκτελεστική Επιτροπή, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, την Οικονομική Επιτροπή και τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, για θέματα της αρμοδιότητάς του.
 Την ευθύνη για την τήρηση των αρχών διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπως αυτές προβλέπονται από τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές ρυθμίσεις, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους. Την επίβλεψη και τον έλεγχο της δημοσίευσης των κανονιστικών πράξεων και των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων και υπηρεσιών του Δήμου είτε στην ιστοσελίδα του Δήμου, από την αρμόδια υπηρεσία είτε στον Γραπτό και Ηλεκτρονικό Τύπο
 Την παραλαβή των δικογράφων για λογαριασμό του Δήμου. 
 Την έκδοση βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας. 
 Την έκδοση πιστοποιητικών προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης των δημοτών. 
 Την έκδοση πάσης φύσεως αποφάσεων που σχετίζονται με την λειτουργία του Γραφείου Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου του Διοικητικού Τμήματος 
 Την έκδοση των πράξεων των υπηρεσιακών και μισθολογικών μεταβολών όλου του προσωπικού του Δήμου καθώς και τις άδειες του προσωπικού που εποπτεύει, εκτός των πράξεων μετάταξης ή απόσπασης από και προς το Δήμο. 
 Την συνυπογραφή των βεβαιωτικών καταλόγων και κοινοποίηση των σχετικών αποσπασμάτων στους οφειλέτες. 
 Την επιβολή των προστίμων που προβλέπονται από το άρθρο 19 του Ν.1080/80 ή άλλες διατάξεις της σχετικής με τις προσόδους των Ο.Τ.Α. νομοθεσίας. 
 Την έκδοση των αδειών χρήσης κοινόχρηστου χώρου και διενέργειας διαφήμισης. 4 
 Την ευθύνη της σύσταση επιτροπής φιλικού διακανονισμού για την εξώδικη επίλυση των διαφορών ανάμεσα σε προμηθευτές και καταναλωτές ή ενώσεις καταναλωτών. 
 Την Λειτουργία των Λαϊκών Αγορών και της εμποροπανήγυρης (σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος). 
 Την ευθύνη διαχείρισης των δημοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου.  Την επιβολή προστίμων για τα παράνομα πλαίσια και τις παράνομες πινακίδες. 
 Την έκδοση βεβαιώσεων Τ.Α.Π. 
 Την απ’ ευθείας εκμίσθωση ή μίσθωση κινητών πραγμάτων υπό τους όρους του άρθρου 199 του Δ.Κ.Κ. 
 Την οργάνωση και την ανάπτυξη του εθελοντισμού στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης. 
 Την εφαρμογή προγραμμάτων για τα άτομα με αναπηρίες. 
 Την ευθύνη για την υλοποίηση προγραμμάτων και την εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν στα «Κέντρα Κοινότητας». 
 Την υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, την πρόνοια απόρων και αστέγων. 
 Την εποπτεία και ευθύνη γενικότερα των αρμοδιοτήτων της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης που προβλέπονται στο άρθρο 75 περίπτωση ε΄ του Ν. 3463/06. 
 Την διοργάνωση εθνικών εορτών, πολιτιστικών, καλλιτεχνικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου. 
 Την Συμβουλευτική Αγωγή και Δράσεις Νεολαίας, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, των θεμάτων Νεολαίας, το Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας, τη χορήγηση της χρήσης – διάθεσης των αιθουσών και χώρων του Δήμου για Πολιτιστικές και Κοινωνικές εκδηλώσεις. 
 Τις αρμοδιότητες της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού που προβλέπονται στο άρθρο 75 περίπτωση στ΄ του Ν. 3463/06. 
 Την θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής. 
 Την θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων. και κατά τόπον: 
 Την τέλεση Πολιτικών γάμων που γίνονται στην Δημοτική Ενότητα Αμυνταίου. 
 Την θεώρηση αντιγράφου Ληξιαρχικής Πράξης θανάτου στην Δημοτική Ενότητα Αμυνταίου. 
 Την έκδοση βεβαιώσεων ορεινών και μειονεκτικών περιοχών στην Δημοτική Ενότητα Αμυνταίου. 
 Τη συνεργασία µε τους προέδρους των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αμυνταίου, για την καταγραφή και επίλυση των τοπικών προβλημάτων. 2. Στον κ. Κιοσέ Παναγιώτη του Χαρίλαου...

Διαβάστε την απόφαση όπως αναρτήθηκε στη διαύγεια

Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Άμα θες να είσαι υποτακτικός του κοτζαμπάση αυτά παθαίνεις..... Με τις υγείες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απορία έχω και φαντάζομαι ότι μπορείς να μου την λύσεις.Αν ήσουν εσυ στην θέση του Μπιτάκη και είχες αντιδήμαρχο που εκτός των άλλων σε χαρακτήριζαν ανήθικο και πολλά άλλα , σε αμφισβητούσε μόνιμα ,σε κατηγορούσε δημόσια με δημοσιεύματα και συνεντεύξεις στα ραδιοφώνα τί θα έκανες;;;;;;; Θα τον κρατούσες;;;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δε με κατάλαβες.....Υποτακτικούς χαρακτηρίζω αυτούς που έβρισαν και τραμπούκισαν τον δήμαρχο για χάρη του εντολοδότη τους, του επενδυτή που θα φτιάξει και εργοστάσιο αλλά προς το παρόν θα βολευόταν απλά στο να φτιάξει δικό του γραφείο μέσα στη Δημοτική Επιχείρηση. Και πολλά άλλα που κάποιοι θα έπρεπε ήδη να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν και φαντάζομαι θα αναφέρει ο Μπιτάκης την Παρασκευή (αν ο Μάκης βρει δημοσιογράφο με Πούλιτζερ να αντέξει τις απαντήσεις του)... Ελπίζω να σε κάλυψα..

      Διαγραφή
    3. Αν είχε δίκιο; Γιατί βάση ως τώρα αποφάσεων είχαν δίκιο. Άλλος πρέπει να παραιτηθεί. Αλλά η Παρασκευή είναι κοντά!

      Διαγραφή
    4. Αυτοί οι Αντιδήμαρχοι που εκλέξαν τον Μπιτακη όταν δεν τον ήξεραν ούτε τα παπούτσια του και δεν τον ψήφισε ουτε το χωριο του και φυσικά θα ηθέλαν να συνεχίσουν στην θέση τους αφού πάλεψαν για αυτή στις εκλογές γιατί να του κάνουν αντιπολίτευση; Επειδή τους είπε κάποιος 3ος; Δεν είναι παιδάκια! Είναι οι πιο έμπειροι, ικανοί και γνωστες Είδαν ότι η διοίκηση του Δήμου πήγαινε σε περίεργα μονοπάτια και εις βάρος του Αμυνταίου. Μίλησαν και αντέδρασαν και είμαστε περήφανοι για αυτούς. Να λυπάσαι αυτούς που για την θέση τους σκύβουν σε κάθε εξουσία και όχι αυτούς που αντιστέκονται. Γιατί να ξέρεις όταν θα γυρίσει ο τροχός θα πρέπει να τους το αναγνωρίσει κάθε Αμυνταιωτης. Και στο τέλος της γραφής ο Μπιτακης τους όφειλε μια ευγνωμοσύνη και τους έδωσε ξύδι. Κρίνε ανάλογα φίλτατε συνδημότη μου χωρίς παρωπίδες και μικροπολιτικά γυαλιά. Καλό ξημέρωμα.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ 1:47, το ότι κάποιοι που σαν σωστό έχουν το τι θα πει ο αφέντης τους "είδαν την διοίκηση του Δήμου να πηγαίνει σε περίεργα μονοπάτια και εις βάρος του Αμυνταίου" μόνο σαν ανέκδοτο το παίρνει κανείς.
      Το ότι διορίστηκε μια διοίκηση στο Ξινό Νερό που αντί να δράσει προς όφελος της επιχείρησης έκανε τα πάντα για να επωφεληθεί ο ιδιώτης "επενδυτής" και τώρα τρώει τα σωθικά της, μάλλον δε σε απασχολεί.
      Πρώτη φορά στα χρονικά άνθρωποι ορισμένοι από Δημοτική Αρχή με σκοπό για να προφυλάξουν μια Δημοτική Επιχείρηση, διαρηγνύουν τα ιμάτια τους υπέρ ενός ιδιώτη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΟ, τραμπουκίζουν και κάνουν βλαχομαγκιές σε έναν εκλεγμένο Δήμαρχο.
      Η νοοτροπία σας του ότι κάποιος με βοήθησε να βγω άρα θα κάνει ότι λέω (μέχρι να μπει και φυλακή!!!) μόνο σε μαφιόζικες ταινίες βρίσκει εφαρμογή.
      Αυτό δεν είναι επιχειρείν και business αγαπητέ μου αυτο είναι ο χειρότερος παρασιτισμός!!!!
      Αν αυτές οι συμπεριφορές εσάς σας βρίσκουν σύμφωνο συγχαρητήρια για το ήθος σας....

      Διαγραφή
    6. Απο που προκυπτει οτι η οδος του Δημαρχου ωφελεί την επιχειρηση; Ισως ιδεοληπτικά εισαι κατα για ιδιωτικης πρωτοβουλιας ομως οι περισσοτεροι ειναι υπερ της. Οπως και του Μπιτακη οι προγραμματιες του δηλωσεις αν θυμασαι. Και το να εισαι υπερ δεν σημαινει οτι εισαι εργαλειο του επενδυτη. Και αποδειξη αυτων ειναι η αποδοση του εργοστασιου υπο την Διοικηση Μπιτακη που την απαξιώνει. Αληθεια με την Διανομη στο επενδυτή αυτή η αποδοση; Ισως θα πρεπει να ρωτήσεις τους εργαζομενους. Ξερεις πολλοι δεν νοιάζονται για θεσεις και μισθους αλλα για την αξιοπρεπεια τους , τις αρχες τους, γενικο καλο και την προοδο. Αυτο ειναι και το δικο μου ηθος το οποιο συγχαιρεις. Σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    7. 12:02 για σένα η απάντηση ,τώρα ποιος κρύφτηκε στην τρύπα ;Τώρα κατάλαβες ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα;τώρα ποιος δεν αντέχει τις ερωτήσεις; Πιστεύω να σε κάλυψαν.

      Διαγραφή
  2. Ρε τι ξεφτίλα είναι αυτή. Εύγε Μπιτάκη κατάφερες να διαλύσεις το Δήμο πολύ νωρίτερα από ότι πίστευαν οι αντίπαλοι σου. Αν νομίζεις ότι μ αυτούς τους αντιδημάρχους θα πας μπροστά τον Δήμο τι να σου πω? Μάλλον έχεις άγνοια κινδύνου. Αλλά ξέχασα έχεις και τον σύμβουλο σου δεν σε προστατεύει καθόλου? Κρίμα και σε ψήφισα καλύτερα τον Θεοδωρίδη και ας μην τον είχα ψηφίσει ποτέ ως τώρα. Ελπίζω να το δημοσιεύσεις διότι δεν ξέρω γιατί δεν μου βγάζεις τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να σου λυθεί η απορία διάβασε λοιπόν, και έλα στην θέση του Τρύφων.Αν ο δήμαρχος σε είχε επιλέξει να είσαι στο ΔΣ του ξινού νερού και σε έβγαζε για συμμόρφωση και ότι παίρνεις παράνομες αποφάσεις και είχες δικαιωθεί ότι για τις αποφάσεις σου είσαι νόμιμος εσύ πως θα το αντιμετωπίζεις; Πώς θα υπερασπιζοσουν τον εαυτό σου και όλους αυτούς που σε ψήφιζαν και σε εμπιστευτικαν; Άρα ποιος ξεκίνησε με προσβολές και συκοφαντίες ; Πιστεύω τώρα να μην έχεις απορίες αν σου λέει κάτι η λέξη αξιοπρέπεια .* Δεν είμαι ο Τρύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που προκύπτει ότι οι αποφάσεις είναι νόμιμες και ηθικές? Πήρατε έδρα όλοι σε δικαστήρια λαϊκά και γινήκατε προέδροι?

      Διαγραφή
    2. Απλή η απάντηση : Παραίτηση απο την πρώτη στιγμή, οχι να κρύβομαι πίσω απο τις καρέκλες

      Διαγραφή
    3. Ρώτα να μάθεις και δικαστήρια έχουν γίνει και αθωώθηκαν και ενώ αθωώθηκαν ξανά τους στέλνουν σε δικαστήρια γιατί πολύ απλά δεν πληρώνουν από την τσέπη τους αλλά τα χρεώνουν στο εργοστάσιο ποσό ηθικό είναι αυτό εσύ αναρωτησου!!! Η αθώωση ήρθε και από το άρθρο 152 ούτε αυτό σου κάνει;

      Διαγραφή
  4. Τα παντελόνια τελικά είναι δύσκολο ρούχο. Αλλά η αλήθεια είναι μια. Η ζωή έχει γυρίσματα και όταν γυρνάει είναι πολύ άσχημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποδειξη τρανη. Ιδου ποιος ξερει απο διοικηση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω θα ήθελα να μάθω τί κυβισθησεις έκαναν και κάποιοι άλλοι αντιδήμαρχοι κι έμειναν στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς ψηφισαμε δημοτικούς συμβούλους για αντιδήμαρχος. Μπιτακη δεν ειχες κανένα δικαίωμα να προσβαλεις την ψήφο των δημοτών. Δεν μπορει να φταίνε το 80% των υποψηφίων που εσυ τους κατηγορησες χυδαία πρώτος. Παρετησου και πηγενε σπιτι σου. Σε πιστεψαμε και κάναμε έγκλημα. Αρχίσαμε να αναπολουμε τον Θεοδωρίδη μέχρι και οι εχθροί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κορμός του συνδυασμού του Μπιτακη προήλθε από τον συνδυασμό του Ιωσηφιδη. Χωρίς αυτούς ο Δήμαρχος ούτε συνδυασμό στο χωριό μπορούσε να κάνει.Δημιουργήθηκε το θέμα με την δημοτική επιχείρηση και ξεχώρισαν αυτοί που κυνηγάν την καρέκλα από αυτούς που μένουν σταθεροί στις προεκλογικές δεσμεύσεις και διακηρύξεις του συνδυασμού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο ενός τόπου δεν είναι η απόλυτη λύση για κάθε πρόβλημα που μας απασχολεί. Όμως μπορούν να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο βελτιώσεων και επεμβάσεων στην καθημερινότητα και στην ποιότητα ζωης μας.
    Δυστυχώς στον Δημο Αμύνταιο για μια σειρά ετων έχουν γινει ατυχείς επιλογές μου εν μέρει υπεύθυνοι είμαστε και εμεις οι ψηφοφόροι δημότες. Σαφέστατα τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι αιρετοί που εκλέχθηκαν αλλα δυστυχώς αυτοι έχουν ένα δικο τους οπορτουνιστικό σχέδιο που ότι και να τους πεις δεν τους αγγίζει. Οπότε ας επικεντρωθούμε σε εμάς. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να ψηφίζουμε βάση συγγενειών , φιλιών , με το ποιος ειναι πιο συμπαθητικός και με ποιον πήγα για τσίπουρα ή ποτό το βράδυ. Πρέπει να ορίσουμε προσωπικά ένα όραμα. Από μέσα μας θα ξεκινήσει η κάθε δημόσια νίκη. Παράλληλα πρέπει να βρουμε τοπικα τους ανθρώπους που θα το εκφράσουν και δεν είναι απαραίτητα αυτοι που επέλεγα να κάνω παρέα.
    Στο Αμύνταιο παρατηρώ ότι δυστυχώς κάθε χρόνος είναι χειρότερος και αυτό συνδέεται και με την ποιότητα των αιρετών. Η προηγούμενη 5ετια σημαδεύτηκε από έναν άνθρωπο πολυδοκιμασμένο που δεν προσέφερε τίποτα πάρα επέκταση του ψηφοθηρικού του δικτύου με μικροπολιτικά τεχνάσματα. Εγινε η προφανής αλλαγη και δυστυχώς προέκυψε ενας Δήμαρχος με αποκλειστικό ενδιαφέρον του πως θα υποκαταστήσει το δίκτυο του προηγούμενου και κυρίως πως θα αναπτύξει επαγγελματικές του δραστηριότητες εις βάρος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που τοσο έχουμε ανάγκη. Τα τελευταία γεγονότα πολίτικων συναλλαγών κατω από το τραπέζι δυστυχώς αποτελούν την επιβεβαίωση αυτών και συνεπώς τον απόλυτο ευτελισμό του θεσμου.
    Πρέπει πλέον ως Αμυνταιωτες ο καθένας με τον τροπο του να αντιδράσει. Να μιλήσει. Να γυρίσει την πλάτη. Να μην συνεργήσει. Μπορεί να μην φανεί καμια θετική εξέλιξη άμεσα αλλά ούτε και η Ρώμη δομήθηκε σε μια ημέρα.
    Επιτέλους να διεκδικήσουμε ένα όραμα. Προσωπικό αλλά και για τον τοπο μας και για τα παιδιά μας.
    Να παραμερίσουμε την μιζέρια, την μετριότητα, την αδιαφορία.
    Δεν είμαστε τα πρόβατα κάθε δημάρχου που θα μας εκβιάζει ένα 2μηνο ή για μια εργασία 6μηνου των 400€. Για να γινει αυτό θελουμε τις επιχειρήσεις που εχει αποδειχθεί και ιστορικά ότι μονο ιδιώτες μπορούν να αναπτύξουν.
    Ετσι θα διεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια μας και την υπεράξια μας.
    Έχουμε ένα όραμα και δεν σας παρακαλούμε κύριε Δήμαρχε και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
    Πλέον το απαιτούμε και εσεις οφείλετε να εναρμονιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα πρέπει να σκέφτονται οι Αμυνταιωτες και γενικότερα όσοι είναι στον πρώην δήμο Αμυνταίου.Ας δούνε λοιπόν αν έχουν αντιδήμαρχο για τα θέματα που προκύπτουν στην ενότητα του Αμυνταίου.Ξερετε ότι όταν έχουμε κάτι,εμείς το κλωτσαμε
    όταν όμως το χάσουμε,τότε το ψάχνουμε.Δεν μιλάω για τον Ηεωρηου διότι αυτός θέλει να πουληθεί η περιουσία του δήμου και ας την πάρει αυτός που δίνει την καλύτερη μίζα.Γθα άλλον λέω που ενδιαφέρονταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχος από Φιλώτα, 4 αντιδήμαρχοι από Φιλώτα. Νομικό πρόσωπο από Φιλώτα, προϊστάμενος Τ.Υπηρεσιών από Φιλώτα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ.Μπιτάκη εσείς δεν είπατε σε Δ. Συμβούλιο ότι αν ανοίξει η πόρτα του εργοστασίου Ξ.Νερού είναι σαν να ανοίγει ένα Φρενοκομειο; Τι ενοούσατε με αυτό ? Ο Κύριος Χατζητιμοθέου,ο Κ.Ιωάννου δεν ήταν μέλη της Ξ.Νερο επί διοικήσεως Κ.Θεοδωρίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θεοδωρίδη δεν ψήφισα ποτέ αλλά και ούτε πρόκειται να ψηφίσω όσες φορές και να είναι υποψήφιος αλλά ένα έχω να πω είναι μεγάλος μάγκας. Δήμαρχε σε τύλιξε σ ένα κομμάτι χαρτί και χαμπάρι δεν πήρες και κάτσε τώρα στο παίζει φίλος και καλός αλλά έπεται συνέχεια μόλις πάρει αυτό που θέλει από εσένα θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Σαν εσένα Μπιτάκη ο Θεοδωρίδης θέλει 10 στην καθισιά. Απλά θα το καταλάβεις κάποια στιγμή αλλά θα είναι αργά. Και το λέω εγώ που δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ αλλά ας παραδεχόμαστε και κάποιες αλήθειες όσο και αν μας πονάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .