Τι μου θυμίζει το ντιμπέιτ για το Ξινό Νερό!


Και έλεγα τι μου θυμίζει το ντιμπέιτ για το Ξινό Νερό!
Απολαύστε το βίντεο:




Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Δεν μοιάζει εμφανισιακά πάντως στον Μπιτακη. Στον λόγο ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Ανθιμε τόσο δύσκολο ήταν να πας να μιλήσεις για να μην υποκεισαι σε τέτοια καζούρα! Ρε Μούφα που είσαι πιο έμπειρος δεν τον συμβούλεψες; Μια ομάδα είστε άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας παρακαλώ λίγο περισσότερο σεβασμό στον Δήμαρχο άσχετα αν δεν τον αξίζει. Έστω για τον θεσμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κατάφερε ο κ.Ιωσηφιδης να μην γίνει το debeit.Μα βέβαια,πώς να σταθει εκεί,τι να πει,με πλοία στοιχεία να αντιπαρατεθεί?Βλέπετε δεν έχει και την καλύτερη μόρφωση,άσε που λέει είναι πτυχιουχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα. Σας βάζει Μπιτακομουφας να γράφετε τέτοιες ασυναρτησίες; Κάτσε αύριο να ακούσεις τον Ιωσηφίδη και ενημερώσου. Ναι καλά κατάλαβες. Αυτός ναι, θα βγει. και άκου λίγο και τα ελληνικά του! Μπορεί να μην είναι το τραύλιζμα φόβου του Μπιτακομπουφα αλλά θα βγάλεις νόημα.

      Διαγραφή
    2. Πώς το άσπρο το κάνετε μαύρο μόνο εσείς μπορείτε!!! Ευτυχώς ο κόσμος διάβασε τις φθηνές και ανούσιες δικαιολογίες του δημάρχου .Άρα μας λες ότι επειδή δεν έχει ο Μάκης στοιχεία ο δήμαρχος δεν πάει . Κόψε τα ληγμένα φίλε μου δεν σου κάνουνε καλό.

      Διαγραφή
  5. Κοιτα ποιος μιλαει! οι καιροσκοποι. Οι προσαρμοζομενοι ευκολα στην καινουργια ομαδα, οι σωτηρες.. Κωνσταντινος ο Θεσσαλονικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .