Δημοσκόπηση: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις πρώτες 60 μέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τις πρώτες 60 μέρες διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη
παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Στο ερώτημα «συνολικά, ποια είναι η εντύπωση σας για το έργο της Κυβέρνησης μέχρι σήμερα; 


Θετική ή αρνητική;» το 68% απαντά «θετική», το 7% «ούτε θετική, ούτε αρνητική», το 21% «αρνητική» και το 4% του δείγματος δεν απάντησε.

Όσον αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, το 63% των ερωτηθέντων απάντησε πως έχει αρνητική εικόνα, έναντι 25% που απάντησε «θετική».




Στο ερώτημα «προς ποια κατεύθυνση κινείται η χώρα», το 61% των πολιτών δηλώνει προς τη σωστή, το 27% προς τη λάθος, ενώ το 4% ούτε προς τη σωστή, ούτε προς τη λάθος.

Aναφορικά με το «πολιτικό κλίμα», το 54% θεωρεί ότι είναι καλύτερο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, το 35% το ίδιο και το 9% χειρότερο.

Σχετικά με τα πρόσωπα που στελέχωσαν την κυβέρνηση, το 47% αποτιμά ως θετικές τις επιλογές του πρωθυπουργού, το 30% ως ουδέτερες και το 15% ως αρνητικές.

Τέλος, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 74% των ερωτηθέντων εκφράζεται θετικά, το 19% αρνητικά και το 4% ουδέτερα.



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. οι πληρωμεοι κονδυλοφόροι εν δράση. Άρχισαν να ενημερώνουν, το ποπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι όταν ελέγχεις όλα τα Μ.Μ.Ε ή είναι φίλα προσκείμενα σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δημοσκοπήσεις μας αρέσουν όταν βγάζουν θετικές γνώμες για το κόμμα μας και τις αποκαλούμε κονδυλοφόρους και αναξιόπιστες όταν δεν μας συμφέρουν.Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε το σαρωτικό δίμηνο Μητσοτάκη με τα όσα θετικά έχει κάνει. Η ουσία είναι μία: όποιος ευεργετεί τον λαό ο λαός θα τον επικροτεί και θα τον ψηφίζει. Όλα τα άλλα είναι λόγια (φανατισμένων) να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .