Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία… Έπεσε και το τελευταίο κάστρο της Χρυσής Αυγής


Πλέον είναι σχεδόν επίσημο. Το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής αποτελεί παρελθόν καθώς και το τελευταίο κάστρο του έπεσε.

Μετά τις αποχωρήσεις στελεχών του, τα εσωκομματικά μαχαιρώματα, τα γραφεία που το ένα μετά το άλλο κλείνουν σε όλη την Ελλάδα, ήρθε και η χαριστική βολή.


Όπως αποκαλύπτει η Real News και το σάιτ της Χρυσής Αυγής έπεσε βάζοντας ταφόπλακα στις ελπίδες της οργάνωσης για ανασύνταξη.

Χωρίς οπαδούς (βρήκαν στέγη σε όμορους συνδυασμούς), στελέχη, γραφεία, σάιτ η Χρυσή Αυγή επιστρέφει στο πιο βαθύ σκοτάδι της ιστορίας της, εξέλιξη που αποδίδεται σε μεγάλος μέρος στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πετυχαίνοντας μια νίκη σημαντικότερη από εκείνη των εκλογών απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δυστυχώς ο φασισμός ενυπάρχει 9και) στην ελληνική κοινωνία. Βρήκε ευκαιρία, λόγω της κρίσης, να παρουσιαστεί με το χειρότερο δυνατό του πρόσωπο. Τώρα υπάρχει συγκαλυμμένα. Δεν συμμερίζομαι τον θριαμβευτικό τόνο του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ)ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ...ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ...ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΟΡΦΩΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .