Συνάντηση Αντωνιάδη Μπίρου και Γέρου, με φόντο τα έργα της ΠΕ Φλώρινας


 Την Τρίτη 20/08/2019  ο  βουλευτής Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης  επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρο Στέφανο και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας  και Περιβάλλοντος   κ. Γέρου Κωνσταντίνο και προϊσταμένους των υπηρεσιών της Π.Ε Φλώρινας.



Μοναδικό θέμα της επίσκεψης ήταν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε Φλώρινας καθώς και αυτά για τα οποία υπάρχουν μελέτες  από την Περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα συζητήθηκε ο σχεδιασμός του κάθετου άξονα Φλώρινας-Αμυνταίου-Πτολεμαϊδας,  η πορεία των  τριών  αρδευτικών  δικτύων Πρέσπας , Τριανταφυλλιάς , Παρορίου και ο σχεδιασμός του αρδευτικού της Βεγορίτιδας , η χρηματοδότηση της Π.Ε Φλώρινας από τον αναπτυξιακό πόρο της ΔΕΗ , το μέλλον των Πανεπιστημιακών σχολών της Φλώρινας ,  το έργο των τηλεθερμάνσεων  Φλώρινας και Μελίτης , θέματα αναδασμών κ.α.  

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Πόσα χρόνια ακόμα θα σχεδιάζεται ο κάθετος άξονας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σχεδιασμός του αρδευτικού της Βεγορίτιδας.....
    Σιγουρα μελετες με πολύ φαγοποτι για τους ημετέρους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπιρο βιασου, γιατι αφου σε κλωτσήσανε απο παντου, βλέπεις τους κοπους σου να πανε χαμενοι. Tελικα θα εγκαταλείψεις την πολιτικη χωρις το μεγαλο κολπο. Tι κριμα που θα σε χασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί μας αξίζουν. Αυτό είναι το επίπεδο μας. Δεν βρίσκονται τυχαία εκεί που είναι σήμερα. Εμείς τους δώσαμε τη δυνατότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yπαρχει γοργονα στην βεγοριτιδα που ρωταει επιμονα τους ψαραδες "εάν ο Θεοδωριδης ζει"
    Η απαντηση: "Ευτυχως που τον ξεφορτώθηκαμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας πει καποιους τι συμβαίνει με τιν βεγοριτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .