Επισκέφθηκαν το επιμελητήριο Φλώρινας ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πάφου συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή της Πάφου κ. Πιτοκοπίτη


 Το Επιμελητήριο Φλώρινας επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πάφου συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή της Πάφου κ. Πιτοκοπίτη καθώς και επιχειρηματίες αλυσίδων super market, του τουριστικού, κατασκευαστικού κλάδου και γενικού εμπορίου.



Σκοπός της επίσκεψης ήταν η τουριστική δικτύωση της ΠΕ Φλώρινας με την Πάφο και η ανάπτυξη κυνηγητικού τουρισμού.


Αποφασίστηκε η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας με στόχο τη δικτύωση τόσο των τουριστικών προϊόντων όσο και των εμπορικών.


Οι επιχειρηματικές συναντήσεις ήταν ιδιαίτερα πετυχημένες με μετρήσιμα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα έκλεισαν συμφωνίες με τον συνεταιρισμό Μανιακίου, ΑΣ ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551 για ορεινά φρούτα (ροδάκινα και νεκταρίνια). Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συμφωνίες για προϊόντα εστίασης, σαλάτες και κρασιά της ΠΕ Φλώρινας.


Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φλώρινας ξενάγησε του Κυπριους στην ΠΕ Φλώρινας αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας όπου έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.


Το Επιμελητήριό μας θα συνεχίσει να δικτυώνει τις επιχειρήσεις και να προβάλλει τον τόπο μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια