Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Στέλιος Μαυρίδης πραγματοποίησε θεσμική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Την Τετάρτη 3-7-2019, ο υποψήφιος βουλευτής Στέλιος Μαυρίδης πραγματοποίησε θεσμική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Φλώρινας όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την διοίκηση και τα μέλη του επιμελητηρίου ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των επιχειρήσεων στον Νομό Φλώρινας.
Σε μία πολύωρη συνάντηση, στην οποία παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Καραμήτσος, ο Πρόεδρος Εμπορικού Τμήματος Απόστολος Πάνος και τα μέλη του επιμελητηρίου Μιχάλης Τοπάλτσης, Στυλιανός Κατσάκης, Βαλεντίνα Κονόμη, Βασίλης Πουγαρίδης και Χρήστος Αντωνίου. Κορυφαία θέματα συζήτησης ήταν η σύνδεση του νομού με την υπόλοιπη χώρα τόσο οδικά όσο και σιδηροδρομικά, οι σχέσεις που αναπτύσσονται με τις γειτονικές χώρες και το κατά πόσο αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε ένα παραγωγικό μοντέλο ευμάρειας για την περιοχή, η σωστή αξιοποίηση και προστασία των τοπικών προϊόντων όπως η πιπεριά και η λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής.


Οι προτάσεις του υποψήφιου βουλευτή Στέλιου Μαυρίδη για την εφαρμογή ενός αναπτυξιακού μοντέλου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με μια σειρά από στοχευμένες φοροελεφρύνσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας και ορθολογική χρηματοδότηση προκειμένου να επιτευχθεί η απαραίτητη ρευστότητα έγιναν αποδεκτές από όλους τους συνομιλητές. Η συνάντηση έκλεισε με το κοινό όραμα των συμμετεχόντων για μια Φλώρινα που θα αποτελεί την αρχή της Ελλάδας και όχι το τέλος της.

Από το Γραφείο Τύπου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια