Ευχαριστήρια Επιστολή Ελένης Γυρίκη


 Με την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών και την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων , θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο σας και με αναδείξατε δημοτική σύμβουλο στην δημοτική ενότητα Αετού με τον συνδυασμό ‘Δύναμη Ανανέωσης’ του Τρύφωνα Γρομπανόπουλου.
Επίσης η πρώτη θέση στον συνδυασμό μου στην δημοτική ενότητα Αετού μεταξύ ισάξιων συνυποψήφιων μου με συγκινεί ιδιαίτερα και με γεμίζει αισθήματα ευγνωμοσύνης και ευθύνης καθώς την πρώτη προσπάθεια ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση  , την περιβάλατε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.

Η νέα αρχιτεκτονική δομή του ¨Κλεισθένη¨ επιβάλει τη συνεργασία σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Αν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα και να πάμε το δήμο μας ένα βήμα πιο μπροστά , θα πρέπει όλοι μαζί με  ομόνοια και συνεννόηση  να εργαστούμε χωρίς αντιπαραθέσεις και ρεβανσισμούς. Σε αυτό το πνεύμα δηλώνω ότι θα φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και θα τιμήσω την ψήφο σας , προωθώντας το πρόγραμμα  του συνδυασμού μας ,όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον Τρύφωνα Γρομπανόπουλο και υπερψηφίζοντας προτάσεις και ιδέες με αναπτυξιακό χαρακτήρα. 

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη  για την εκλογή του, όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους άλλα και  όλους όσους δεν εκλέχθηκαν για τον αγώνα που δώσανε και το ενδιαφέρον για τον τόπο  που εκφράσανε  μέσω της υποψηφιότητας τους για τον δήμο μας.
Σας ευχαριστώ.

Ελένη Γυρίκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια