Διάλογο με τους πολίτες είχαν οι υποψήφιοι του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Αμμοχώρι


Το κύριο χαρακτηριστικό της επίσκεψης του υποψήφιου βουλευτή Στέλιου Μαυρίδη στο Αμμοχώρι την Κυριακή 23-6-2019 , ήταν η συμμετοχή του κόσμου, σε έναν κοινωνικο – πολιτικό διάλογο. 

 
Ο κ. Μαυρίδης αποτύπωσε με ευχέρεια και σαφήνεια το παρόν και το μέλλον στην άσκηση της πολιτικής που ασκείται ,το πλαίσιο  για την σχέση που επιθυμεί να αναπτύξει με επίκεντρο τον πολίτη, τις θέσεις του ΚΙΝHMΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και τις αναπτυξιακές προτάσεις
για τον τόπο .

                     
Διευκρίνισε και απάντησε με επιτυχία και επιχειρήματα ερωτήματα που του έγιναν, ώστε κατά γενική ομολογία ,
υπήρξε έντονος προβληματισμός από το κοινό και ιδιαίτερη ικανοποίηση για τον διάλογο που αναπτύχθηκε.

Το βράδυ της Κυριακής , ο υποψήφιος βουλευτής, επισκέφτηκε το Φλάμπουρο όπου συμμετείχε στις τοπικές εκδηλώσεις και είχε επίσης την ευκαιρία ενός δημιουργικού διαλόγου. 

                              
 Ο Στέλιος Μαυρίδης επιλέγει μέσα από τον κοινωνικό διάλογο, την πολυφωνία και  την πολυσυλλεκτικότητα, να κτίσει μία λειτουργική     σχέση με τους Φλωρινιώτες, να αναδείξει προβλήματα και να δώσει δημιουργικές λύσεις.

Στις επισκέψεις συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, αναδεικνύοντας τη συλλογικότητα της προσπάθειας.


Σήμερα, Δευτέρα 24-6-2013, ο Στέλιος Μαυρίδης θα επισκεφτεί τις Κοινότητες : 20.00 Αρμενοχωρίου, 20.30 Ιτιάς, 21.00 Τριπόταμου και 21.30 Παπαγιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια